KakLong Oni.

Thursday, 24 March 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Bila aku panggil Irdina Auni, dia toleh dan kekadang buat selamba. Sengih.

Bila aku tanya siapa nama Oni? dia angkat dua-dua belah tangan dia sambil berkata teyyy. Saya la tu maknanya.

Bila aku panggil kakLong, dia toleh dan datang dekat. Silap-silap dapat free-kiss dari dia.
Pakai seluar kecik tau ni, memang diseksikan sedemikian.Hiii.
Yes, good girl.
Anak pertama selalu istimewa, anak-anak lebih istimewa, anak-pinak lebih menyeronokkan. Hati gembira macam biasa.

10 pasang kaki:

@e_da said...

kak long oni yg bijak dan cargas...heheheh miss oni

EiJa ZaQuaN said...

haii..kak long oni..yg cekci
msti laa dia suka dipanggil kak long..x lama lg nak dpt adik..

zaquan pun skrg suka org panggil dia Abang..kadang2 bila org tanya nama sape? dia akan jawab "Abang"..:)

eima said...

dah panggey kak long ek ... huhu

Puan Capa said...

hehehe.sama macam cousin saya nama auni...

alexa yussida said...

kak long yg comel n bakal jd protector adik2 die :)

BondaWhilea said...

kak long oni yg gebu... bakal kakak yang tegas ni. tgk gayanya lah.. :)

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

pandai oni....dah tahu dia nak jadi kakak....

ch@ said...

kakEida:
tu la tu, dah nampak dah aura dia nak ajak adik dia jadi macam dia juga.

eija:
bila diorang mengaku, comel je kan?

eima:
tak juga, tetap rasa nak panggil adik. hahaaa.

pnCapa:
tahun 2009 yg ramai nama auni.

yus & bondaWiya:
garang, bila orang marah dia, dia marah orang balik semula.

cikJue:
tu la, agaknya asing di pendegaran dia bila perkataan kakLong tu disebut.

Farra Dhelina said...

auwww cekciiiiii

ch@ said...

farra:
abang mirza kena totop mata.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in