Hurey!

Friday, 11 March 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. 11.03.11, cun tak?

Hiii, wink-wink-wink. Yeay, esok ABi balik. Yeay esok balik Langat, ye ke? Yeay, lusa mama papa datang. Yeay, lusa pergi shopping. Hah! berharap sangatkan.

Ntah-ntah orang tu balik, membongkang tidur 24, 48 jam. Aduh, pengsan. Tapi takpe, mama ada. Nak makan mi bandung. Nak makan mihun goreng. Nak makan asam pedas. Niii la dia, padah tak reti masak. Ngeee. Bukanla, tapi nak air tangan mak.

Sungguh aku dah jadi orang tak sabar pula. Aku jadi orang paling terover excited pula. Hiii. Kekosongan akhirnya terisi. Sungguh penantian bakal berakhir.

Semoga semuanya berjalan dengan lancar. Aku harus mengemas rumah. Rumah mesti cantik dan bersih untuk menyambut orang-orang tersayang =)

See ya kawan-kawan.

20 pasang kaki:

PUANSTOBERI said...

wah.jelas terpancar kegembiraan di entry ini.
Eh. Kak reen baru pasan kat Lilypie tu.. wahh... tahniah yer cha... :D

Gieyana said...

*wink wink....sure hati berbunga2 kan..:D

♥sYiLaSyiRa♥ said...

walaupun xda gambar jelas kegembiraan cha tu....hihihi

baca komen PuanStoberi dan trus jenguk...uihhhh..oni nak dapat adik...tahniah cha..patut emosi kerinduan menjadi2..bestnya

eima said...

best la tu .. huhuhu

selamat berkemas ngan bergembira nanti ..hahha

EiJa ZaQuaN said...

harusla srnok menunggu kepulangan org2 tersyg..

btol tu ..air tgn mak mmg sedap..

anyway enjoy your weekend k..:)

Puan Capa said...

gembiranya dia...


saya pun tumpang gembira :)

Mama Kembar 3 said...

mama pun baru terprasan lilypie kat sebelah tu. Congrats cha! kot kot dpt boy plak kan ;-)

patut laa cha manja terlebih skarang ni yer? hahaha!

mamalieyna said...

waaah haruslah ceria teramat niih! akak jugak yg harus teruskan perjuangan...huuu~ hee...

kemas jgn tak kemas, kemaskan diri juge..lalala..hehe..

@e_da said...

bukan oni yg terlompat2 nampaknya abi balik tp ummi nya.. hehehe

azzey said...

Part shoping yg best tu....he3...

*luv Syahnia* said...

excted gak nak tggu en.syah
balik awl bln4 ni..horeyyy

rasa cm 25thn tak jumpe..hehe

Puanbee said...

wah sungguh gumbira ko yer cha terpancar melalui tulisan ni heee

ch@ said...

kakReen:
hik-hik-hik (ketawa gedik) tak sabar la kakReen, oh terima kasih.

gie:
dalam hati ada taman gittu.

syila:
hiii, semua orang macam dah jadi ahli firasat, membaca perasaan melalui tulisan, bagus.
* terima kasih awak. eh! rindu tu real.

eima:
hihiii sungguh teruja bagai kali pertama berjumpa.

eija:
terima kasih eija, pasti sangat mengujakan.

pnCapa:
hiii, bergilir dgn pnCapa, selamat menempuhinya pula ya pnCapa.

kakNani:
terima kasih kakNani, insya-Allah baru la geng kan. manja tu memang dari dulu2 lagi.

kakIeyna:
kemaskan diri? itu sudah PASTi. takpe kak, abg akak balik juga sekejap2.

kakEida:
hiii, tu la tu. over tau mak dia ni.

azzey:
yes, memang like-like-like banyak kali.

ain:
senget dah budak ni. takpe akak paham.

bee:
kau pun dah jadi ahli firasat bee.

mzhany said...

cha, sgt terbayang cha excited...ye lah kan sape yg tak excited...nak jumpa suami kan...pastuh jumpa mak ayah lak kan...

Whitey Mommy said...

sukanya dia...:) hehehe memang jelas la cha...terpancar...:P

Yann Mazian said...

akak comel, tahniah ya. yann tumpang gembiralah kat sini. hihi. :D

ch@ said...

hany:
betul, sebelum ni sunyi sepi, lepas ni meriah.

sha:
wiiiiiiiii.

yann:
terima kasih, mari kita bergembira pada hujung minggu ini :)

Farra Dhelina said...

happynya diaaaa

dilazfamily said...

Best yer leh makan masakan mak. dilaz tak dapat pun, mak dah lama tak de

ch@ said...

farra:
=) sukaaa.

dila:
dont be sad. dila pun pandai masak.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in