Gift daripada Syila.

Thursday, 24 March 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Berjumpa lagi kita dalam sesi menayang aktiviti harian aku, bermodelkan buaya melekat. Bukan buaya darat, bukan buaya tembaga dan bukan juga buaya laut, eh? laut ada buaya kah?


Kesan suka benar mengomen entry http://syilasyira.blogspot.com ngeee. Suka sebab asalnya makcik ni pun suka warna hijau. Hiii sekegemaran la gitukan, tambah-tambah bahasa yang digunakan pun simple, sempoi dan cukup menjelaskan jalan ceritanya.

Ada kad khas lagi, nama aku lagi. Huuu terasa diriku begitu berharga.

Ewah, dah macam pengkritik filem pulek. So, terima kasih Syila. Tak jangka dapat cenderahati nun jauh dari Ipoh,Perak. Terima kasih. 

Tak sabar nak bagi lekat kat peti ais, gila ar buaya ni boleh panjat peti ais, korang ada? ngeee.

Bersua muka belum lagi, berkawan dalam blog pun dapat hadiah, uniknya persahabatan.

14 pasang kaki:

Puan Capa said...

hijau!comel!buaya hijau?spesis darat kot :P

Rara Nasiha said...

wahh, sangat comel. suke2. :)

~Siti Hajar~ said...

Bestnyer dpt boya ijau, chomel...hehe

Xrugi kita ramai kwn, xkira la d alam maya ni @ di alam nyata, mn tau 1 hr blh jumpa..hehe

EiJa ZaQuaN said...

heheh..buaya yg comel..
hahaha..lawak la cha ni..mcm2 aksi buaya ni wat ye..
buaya ni berkawan x dgn lembu..
lembu kita pun pandai melekat kat peti ais..heheh

mamalieyna said...

comel!~ kak eina lupa nak snap pic nya..ada dpt jugak..lum tempek kt blog...animal lain la..hee~! kiut jer, dak arif suka usik2 sbb tertempek kt peti ais..

mmg unik pershabatan kan...^_^

Fadzillah Kamarudin said...

cutenya...

mzhany said...

wuuu ijau...cantik...

Izan Ishak said...

comel3...cute sekali!

ch@ said...

pnCapa:
terrornya boleh meneka dgn baik.

rara, fadzillah, hany & kakIzan:
=)

hajar:
betul sekali.

eija:
kejap kita fikir, kita buaya lekat ni ok je kawan dgn lembu, boleh panjat peti sama-sama :)

kakIeyna:
cepat snap, nak tengok jugok.

BondaWhilea said...

giler comey buaya tu...

Cik Shiqa said...

comel buaya bersenam.kihkih

Farra Dhelina said...

mmg unik kan.. tu la best berblogging ni kann

ch@ said...

bondaWiya:
bila dah lekat kat peti ais macam kesian pula, dia kena panjat pintu peti ais tu.

shiQa:
buaya sihat ni.

farra:
kan? dari tak kenal farra dah kenal ngn farra, ingat farra ni sombong, rupanya tidaaak sama sekali ;)

♥sYiLaSyiRa♥ said...

teme kasih cha atas entry ni...sgt2 menghargai..n terkejut juga....pilihan warna ijau khas utk cha tu..hihihi

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in