Amboi syoknya.

Thursday, 17 March 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Eheee, lambat sikit masuk bilik berita hari ni hahaaa. Semalam aku pekena mihun-sup pasar malam. Uiii sedap. Sementara, aku duduk-duduk tidak buat kerja apa, datang minah ni landing sesedap rasa dia.


Ohooo, bestnya. Empuknya la kan kaki mrABi mu itu. Hahaaa. Tengah makan sumi-jelly. tokMama mengemas, dia menyelongkar. mrABi kata, budak tak boleh tengok rumah bersih. Padanla rumah aku macam tongkang bila takde mama. Ekeke.

Yang sorang tengok TV, yang sorang main game. Elok je lepas tu masing-masing bangun berebut caterpillar tu, terjerit, terpekik. Mak tak amek port. Ngeee.

Oni kuat makan. Oni ciwek. Ahahaha. Kerjanya berlari je hari-hari.
Anak perempuan mrABi ni memang baik je dengan ABinya, tapiii bila mood dia bertukar, semuala mak dia pula yang kena. Huuu.

14 pasang kaki:

EiJa ZaQuaN said...

hehe..cikoni landing baik pnyer
ini msti anak manja mr. abi..

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

wah bukan main lagi si oni ni landing....

Puan Capa said...

mak dia pula tak tumpang landing ke.hehehe

mamalieyna said...

anak aBi...hehe..baek nye landing...sweet..heehee..

BondaWhilea said...

umi, ciwek tu ape??

Mama Tun Nur Safiya said...

empukkk katanya

Mama Gee said...

baikk punya landing....cer pastu mamanya pulak landing sekali tgk apa kata abahnya...ahakssss

ch@ said...

eija:
little girl mrABi ni. ABi dia pun layankan aja.

cikJue, kakIeyna:
posing maut.

pnCapa:
mak dia landing terus masuk bilik. ekekeke.

bondaWiya:
ciwek tu ala-ala gembeng jugala, nak majuk je kerjanya.

mamaTunNurSafiya:
empuk lagi gebu.

mamaGee:
hahaha masuk bilik katanya.

Izan Ishak said...

comel3! anak papa betul si oni ni ye. sambil2 tgk tv ye tu~

mzhany said...

ahaha sronok je oni landing...huhu

mekchu said...

hehehe.. comel..
kebetulan malam semalam pun ada kejadian anak landing baik kat bapak dia.. lebih kurang gmbr mcm onie tu.. tp bapak dia terbaring.. sbb tu x snggup nak amek gmbr.. hahahahahhaa...

ch@ said...

kakIzan:
ahaaa betul, sambil tengok TV la tu.

hany:
kalau mak dia landing, Oni mesti jeles tahap gaban.

mekchu:
kenapa? bapak dia tidak berbaju kah? hahahaha. selalu bapak oni ni pun tak pakai baju, tapiii sebab ada mertua, kena la pakai.

Cik Shiqa said...

akak, nape x landing sekali?hehe

ch@ said...

shiQa:
akak landing, mrABi kata 'jom masuk bilik' hahaaa.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in