Gift untuk yang tersayang.

Friday, 18 February 2011

Assalamualaikum/ Selamat Sejahtera kepada pembaca bloghijau.

Hiii interframe lagi, kali ni gift untuk yang tersayang, kan aku dah pernah kata, aku nak borong sekali 3 telekung travel ni, tapiii bukan takat 3, aku tambah lagi 2. Jadi 5. Hahaaa. Misi completed.

Untuk mama warna coklat gold, untuk mertua putih biru, untuk kakak ipar warna putih oren, untuk biras dan adik ipar warna pink. Hahaaa. Amacam cun tak?


Ini bukan berlagak cuma nak promosi blog Itsy Bitsy Secrets by mamakembar3. Hahaha ampun kakNani. Saja je. Seronok tengok bila borong macam ni. 

Ok tu je la, terima kasih kerana membaca. hehehe.

21 pasang kaki:

Puanbee said...

ish ish rajin yer ko cha...siyoookk...ada duit sendiri ni..

Puan Capa said...

berapa RM tu cha?

mekchu said...

eh, bukan ke patutnya 6... mekchu punya satu kan.. kan..

Diyana said...

nanti bulih borong dgn kak donut plak...hehe

CiK JuE said...

ni betul2 anak,menantu,biras dan adik ipar yang baik ni

Iman's Umi said...

Wah cantiknya...beruntung sape yg dpt...moga2 bertambah2 khusyu'...

*luv Syahnia* said...

dear..utk ain takde..huhu
*lngsung takde hbngan family*
hehehe

cun kot beg nya..
pinkk tu tak tahan..sweetttt ;)

rasp said...

comei2 je telekungnya...
senang dibawa utk travelkan..

Zaidah said...

cha....cantiklah kotaknyer ....berkenan....klu dah bagi ikut warna memang senang nanti nak bagi pada diorang kan...

mamalieyna said...

waah cun2lah...amboii baikknye menantu ..hehe..

dilazfamily said...

Cantiklah ch@...nak boleh tak?

ch@ said...

bee:
rajin ke? beli beg, beli kad beli giftnya, senang je. tak susah pun. berkongsi rezeki.

pnCapa:
telekung travel tu hanya RM29 je.

mekchu:
ah sudah tertinggal la mekchu, hihiii.

kakDonut:
ha'a nnt beli utk kanak2 pula, tggu dorang besar dan sekolah.

cikJue:
bukan nak bodek dorang dan bukan nak tunjuk kita kaya. tapiii mmg jarang benar bagi dorang hadiah kecuali hari ulangtahun kelahiran.

umiIman:
insya-Allah, khusyu' tu terpulang kpd diri sendirila kan, yg penting niat utk berkongsi rezeki.

ain:
sbb dorang smua suka pink, takkan nak borong smua pink, pening kakNani.

rasp:
ha'a, selalu tengok dorang bawak beg telekung besar2, dgn baju anak lagi. so dgn adanya telekung ini harap dpt membantula.

kakZai:
kotak tu ada je jual kat kedai cenderahati, memanggil-manggil suruh kita beli, kedainya dpn rumah je. ha'a, ikutkan semua suka pink.

kakIeyna:
hiii, kita menantu hantu kak.

dilaz:
bagi rm30, kita bagi.

Farra Dhelina said...

cun ler yg!

Puanbee said...

cha bee nak inbite mu join contest bee..jom lah !

http://www.puanbee.com/2011/02/contest-tangkap-leleh-anjuran.html

mzhany said...

waaa cha beshnyer...geram kat tgk...hany pun ushar ushar belog tuh mcm nak beli semua jer...

@e_da said...

bagus cha ni..siap pakaging tu... murah rezki..

Izan Ishak said...

mmg cantik2 kan telekung travel tu cha! k.izan blm berkesempatan lagi nak cuba...sayang pun ye...hehehe~

♥sYiLaSyiRa♥ said...

wah cantiknya, mesti yg menerimanya sgt teruja..

ch@ said...

farra:
hahaaa ini kerja mudah je farra.

bee:
kena ada gambar ke? hihiii.

hany:
sila beli, mintak RM-RM-RM kat MZ :p

kakEida:
aminnn, rezeki lain kali nnt kita share sama2 ya.

kakIzan:
kita pun cuba bila terasa je, hahaaa mcm akak la, sayang.

syila:
harap mcm tu la. dorang teruja dan makin sayang. yg penting amal ibadatnya =)

EiJa ZaQuaN said...

wah bagusnya..mak mertua, kak ipar, biras, adik ipar pun dpt..

ini yg wat mak mertua bertambah syg ni..hehe

ch@ said...

eija:
kita sibuk nak eratkan silaturrahim, orang lain sibuk nak cari salah orang lain. sedih kita.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in