Gift daripada kakLela.

Monday, 14 February 2011

Assalamualaikum/ Salam Sejahtera.

Mari nak tayang gift dari jauh. QATAR. Daripada kakLela aka MamaNajla.

Ya gift ni aku dapat kerana aku tersenarai dalam contest Memorable Anniversary Contest By Lelord. Aku tak menang, tapi dek kerana gigih nak masuk juga, maka tak sia-sia mengarang karangan tentang memori ulangtahun perkahwinan aku tu.


Nak baca juga? haih malu la makcik, dulu masa sekolah karangan pecah rekod, 94% karangan makcik. Sila percaya sebab aku dapat anugerah Bahasa Melayu terbaik masaaa, masaaa, sekolah rendah. Ngeee. Dan terpilih masuk pertandingan karangan peringkat sekolah. Tapi, kalah sebab aku kena buat karangan bertajuk 'Aku sebuah tudung saji' tahun 1996 gara-gara aku tak dapat imagine cemana kalau aku jadi tudung saji dengan baik. Aku ingat lagi tau.

Ni la entry memori ulangtahun perkahwinan aku sila kelik untuk baca yang mendapat saguhati tu. Eh? kira saguhatila kan kakLela?


Tadaaa, terima kasih kakLela di atas kemurahan hatimu memberiku FM ini, menyuntik semangat untuk masuk contest lagi walaupun jarang menang. Ekekeke. Lama tak update blogOren. Adeh.

17 pasang kaki:

.: iEyLa :. said...

wahh..bestnye..
thaniah sis..hehe

mzhany said...

cha, besh nya walaupon takmenang dapat jugak kan..huhu besh besh

@e_da said...

huhu bestnya dapathadiah dr jauhhhh

Farra Dhelina said...

best2..taniah ye

Puan Capa said...

comel giler unta tu

mamalieyna said...

cngrate..bukan senang nk dpt FM dr Qatar tu..bermakna gitu kn..selalu la update blog oren tu..ngee..akk lg malas juga.. =P

dilazfamily said...

Tahniah ch@.
pas nie leh masuk contest lagi

Mama Kembar 3 said...

wah bestnya dpt hadiah, congrats!

qellissa said...

bestnya dapat hadiah cha..dari Qatar lagi u..best2.

ch@ said...

@ieyla, farra, dilaz, kakNani & Qellissa
hehe, terima kasih.

@hany
kena buat karangan, usaha gigih memerah idea.

@kakEida
sangat best, walaupun hanyalah FM. kita suka.

@pnCapa
ingat kita yg comel tadi =)

@kakIeyna
kita dah tak berapa rajinla kak, lagi2 bila tgk syarat banyak benar. bertambah la ketidak rajinan tu.

Puanbee said...

tahniah cha..sama lah kita :)

EiJa ZaQuaN said...

hehe..tahniah..
eija pun dapat gak fm unta comel ni..

tp x wat n3 lagi..sat nak wat n3 jgk la..ehhee

alexa yussida said...

fm qatar..chumil2 ade pak cik unta lagi tuh haa:) tahniah sis..hehe nak baca cemana citenye:p

ch@ said...

@bee
sama2.

@eija
muka kita je yg selau join yerk. hahaaa, cepat marathon ur entry eija, suka nak baca bundle2.

@yus
nak tunggu FM mexico, nak bagi tak? hahaaa. bacala, tak menang pun.

CiK JuE said...

cik jue un dapat gak...comelkan...suka sangat

Lelord said...

hehehhe sama2

ch@ said...

cikJue:
psst cikJue, benda free mmg la suka. hahaaa.

kakLela:
sama2 berkasih sayang kak.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in