Gift daripada Eija 2.

Tuesday, 8 February 2011

Salam satu Malaysia.

Ya Allah ya Tuhanku, kau berikanla keberkatanmu, limpahila rezekimu kepada hambamu yang lemah ini, doa buat kawan-kawan terutamanya Eija aka Sweetmama aka http://mamakerry.blogspot.com.

Jauh dia pergi bercuti tah apa yang ada pada aku diingatnya selain warna hijau. Terima kasih Eija atas cenderahati itu, terima kasih juga sebab ingat kita. Suka sebab ianya comel.

Tambah-tambah Oni suka benar nak cuba pakai kat kakinya. Sekurang-kurangnya aku pun dapat tahu Oni dah pintar, dia tahu kasut untuk kaki. 

Terima kasih Eija. Nanti bagi satu hati (HB) kat sana ok ;) 

Comel, ada kad tau, nanti kita letak dalam album khas. Memang ada.


~)@ Ada siapa nak pergi Genting? aku nak kirim lagi sebelah. Hahaha. Gurau aja.

10 pasang kaki:

@e_da said...

ingat cha memang ingathijau..cantiknya kasut comey tu

Mama Kembar 3 said...

bestnya dpt hadiah, cute laa kasut tu. bila cik oni pakai mesti lagi cute kan? :-)

mamalieyna said...

comel! hehe..mmg ptt la cikOni nak sarung ke kaki..ekeke..bijak2x..^_^

salam rindu..wuwuwu..

puanbee said...

hehe best nyer..bee pun tk hapdate lg nih !

Puan Capa said...

hehehe..hijau jgk pilihan si hati ♥

EiJa ZaQuaN said...

terharunya cha..
terima kasih atas doa cha..AMIN..
eija bg souveniar biasa jerk..
tp betul tu igt hijau igt cha..hehe

wah..pandai cikoni ye..
msti cute muka dia time nak cuba pakai kasut ni
teringat kat zaquan masa kecik2 dulu...pun pernah try nak pakai kasut..padahal keychain kasut..huhu

EiJa ZaQuaN said...

opss..hadiah cha pun dh sampai..
nnti ada masa eija up date..
TQ.

ch@ said...

@kakEda
akak pn suka hijau, hany pun suka hijau, syilasyira pun suka hijau then rasanya eija pun suka hijau. hijaucantik ;)

@kakNani
mana muatnya dia nak pakai, senyap2 je dia pergi cuba. tempat mencuba tersorok-sorok biar mak dia tak nampak.

@kakIeyna
sungguh rindu dgn kamu kak.
tu la tu, dia masih tak sedar kaki dia bukan sekecil dua jari tangan lagi.

@bee
tak payah la update bee, segan kita.

@puanCapa
hijaucantik. weee.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

cutenya kasut tu..ijau lagi...

ch@ said...

eija:
sama-sama kita share kegemaran.

syila:
hiii, tau awak pun suka hijau. nway, awak gift2 dari saya dh sampai ke? sy risau tak sampai kat awak.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in