Empunya hijaucantik yang nak cantik.

Wednesday, 9 February 2011

Salam satu Malaysia. 

Huweee. Aku dah bersiap nak bawa Oni pergi inject, sambil tu dalam kepala ingat nak jejalan kat kedai-kedai bawah tu mencari aiskrim dan juga cuci mata. Selain itu, aku nak membungkus mug 30 biji yang berterabur dalam bonet kereta.

Esokkan aku nak bawa kereta tu, mau aku harung langgar bonggol sana sini. Tak ke terkontang-kanting mug tu nanti. Siap aku pakai tudung, hujan maha lebatnya pun turun, cait! Rancangan ditunda selepas hujan berhenti.

Memang nak bawa pagi tadi, tapi aku menunggu lelaki pos datang membawa kiriman kecantikkan daripada Cery&Shaklee Creating Healthier Lives. Bukan nak cantik mana, aku mahu memberi kesihatan yang total kepada tubuh badan aku ni, well tubuh badan nak guna lama, seharusnya kita menjaga.

Melihatkan testimonial-testimonial, aku gigih membaca setiap inci sudut blog tersebut sehingga aku teruja untuk mencuba. Tambah-tambah memang aku tiada ambil sebarang suplement pun. Disebabkan aku mempunyai masalah kulit, maka aku dicadangkan untuk menggunakan SET D. 

Trial-pack, kalau menjadi ok aku teruskan. Tunggu selepas 30 hari nanti. Wiii.

See punya la banyak, aku dah siap tanda setiap pack, jadual pemakanannya. Huuu.

~)@ Menghargai diri sendiri ;)

16 pasang kaki:

Puan Capa said...

bagusnya....supplement ke tu puan cha?

*luv Syahnia* said...

kak ni utk kshatan dlaman
n kulit ker..

skang kat ofis dak2 suma
mkn splment brand glow

ain try gak pastu stop
mmg tak setia sgguh kan..

org kate umo muda g tak berapa
nak sesuai mkn2 cm tu..
aiiyakkk..ye ker

qellissa said...

mcm bagus je supplement tu cha..kena try gak lah, tp tgk dulu testimony cha macam mana..hihihi

Daleela said...

ok ke tu... kalo ok nak try gak..

Ogy said...

harap tuan badan semakin sihat, cergas dan berseri2... :)

Diyana said...

wah cha awk yg muda lg ni pun dah mkn supplement..tk bleh jd ni,akak pun kene jg ni try mn2 supp...dah kedut merata2..hehe

@e_da said...

wahh lepas ni gebu la kulit tuan tanah hijau cantik ni.. bagus2... nanti abg sayang.. heheh

shay said...

eh bukan awak memnag dah cun ke...

ch@ said...

@PnCapa
vitamin dgn supplement ada beza ke? hiii, lebih kurangla.

@ain
ain ye la muda, akak dah lebih 25 tahun dah kena guna anti-aging cream. mujur tak nampak lagi kekedut kt muka ni.

@Qellissa
tengok banyak promo kat Pa&Ma, pastu baca tenstimonial tu teruja. kita pun baru nak cuba. tunggula hasilnya nanti.

@daleela
erm, kan kita kata kita BARU NAK CUBA =)

@mamaGee
hiii suka-suka.

@kakDonut
kita berkerja kak, bukan sepanjang hari duduk rumah buat kerja, so kena ada sokongan utk bantuan ketenagaan. apo bonda den merepek ni, hahaaa.

@kakEda
yezzaaa harap macam tu la, tiada lagi kegatalan dan masalah kulit.

@mamaShay
uiks! mana ada, kita org simple aja. utk kesihatan mama, bukan cantik.

Lelord said...

pheeweeet...akak ni beli jamu ratu dara x makan pun lagi

puanbee said...

tu dia rajin nyer cha..bee amik satu jer...vit c amway punyer.

mzhany said...

cha byknyer...hehehe ok ok nnti buat testi tau ;)

mamalieyna said...

bagus2x..nnti wat la testimoni..akak pun takde guna apa2 suplement pun.badan cam lemah je kengkadang..huhu..

EiJa ZaQuaN said...

lepas ni bertambah awet muda la cha..

eija ni paling malas nak makan ubat...

pernah gak dgr pasal shaklee ni..tp tu la belum smpai seru lg nak makan..

ubat time mengandung ni pun kadang2 lupa nak makan...huhu

ch@ said...

@kakLela
hiii *blushing2. makan kak tuk masa depan.

@bee
kita mmg jenis makan vitamin sampai habis. hiii.

@hany
yups, mesti. hari pertama je dah bertong-tong air kita minum, lekas haus dan menjadi rajin ke tandas.

@kakIeyna
sebab tu la kita nak cuba shaklee ni kak, sebab yg lain2 tu macam tak berkesan dek badan je =)

@eija
nak cantik eija, kena rajin. eh bukan cantikla, sihat lebih tepat.
kita dah dengar sana-sini tu yg nak cuba.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

uih sakannya pil...takut tgk..hihihi..klo syila, xtertelan cemgini

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in