Habis surprise awal.

Wednesday, 5 January 2011

Salam semua, habis sudah sesi Hijacantik Giveaway.

Keputusan adalah muktamad. Cenderahatinya pun sudah tamat.

Kepada pemenang anda hanya ada dua hari sahaja untuk menghantar detail kepada nsahida@gmail.com, jika tidak ada hal lain akan berlaku. Hahaaa.

[Keputusan penuh ada di sini]

Sebenarnya, pemenang sudah pun tahu dia akan menang, kerana aku sudah menghantar ucapan TAHNiAH awal-awal. Cumanya cenderahati yang aku akan bagi randomly.

Minta maaf atas kekhilafan yang tidak disengajakan. Dah pagi tadi aku tersedar, aku sudah silap percaturan.

Walau macam mana pun, kali pertama aku anjurkan, simple dan senang pula tu, sempoi-sempoi ajala. Aku minta maaf di atas kekurangan diri aku di sepanjang perjalanan HCGA ini. Menjadi pengajaran buat aku.

Semoga kita semua kekal bersahabat.

16 pasang kaki:

eima said...

tak dak rezeki ....
hehe

@e_da said...

takpe cha pelajaran melalui kesilapan.. apapun congrats

mzhany said...

cha, hehee gile cantik brg2 hijau semuanya, isss daku tak bertuah ler...huhuhu xper lenkali buat lg eh ;)

Farra Dhelina said...

tak dan nk join..chaittt

SyUhAdA said...

xde rezeki kat sni lg..~

Iman's Umi said...

wah blh la lega skrg GA sdh tmt...sorry wak, kita lmbt bc...tahniah kpd semua pemenang...tgk hadiah hijau mata hitamku.

qellissa said...

ala i kalah ker?adessss

ch@ said...

eima:
insya-Allah akan datang eh?

kakEda:
tQ akak, pengalaman pertama. walaupun simple, agak fening juga laaa.

hany:
buat ni pun atas nasihat awak la hari tu, insya-Allah doakan kita murah rezeki selalu =)

farra:
hahaaa, next time.

syuhada:
lain kali mungkin, jgn putus asa ya.

umiIman:
takpe2, takde hal.

Qellissa:
kalah bukan bererti tidak boleh mencuba lagi la wak.

PuanBee said...

tak der reezeeki ..hiks paper pun tahniah pada semua yg menang! :) keep in touch!

mamalieyna said...

alaaa tak aci, akak tak menang..hehe..

tahniah atas ke'success'an menganjurkan GA..sahabat selamanya yee...Insyaallah..

alexa yussida said...

tahniahh pada yang menang:)

ch@ said...

bee:
betul bee, keep in touch.

kakIeyna:
mula dgn langkah pertama, mana tahu rezeki akak tuk yg kedua, ketiga, keepat nanti, who knows?

alexa:
TAHNiAH pada yg menganjurnya juga. hahaa. ko tak join pun dik?

Imaan09 said...

Ooo..buat style surprise ke.. bgus gak gni..style baru dalam dunia GA..
saya dah emel ch@ k..

Cik Shiqa said...

owh.. x bertuah nampak ny :)

EiJa ZaQuaN said...

hadiahnya cute2 sume n serba hijau..i like..:)

tp xde rezeki nak menang GA cha..
sib baik dh pernah terima FM gitar tu dr cha..^_^.

ch@ said...

imaan09:
hehe.

shiQa:
ada rezeki nnt, kita share lagi ye ;)

eija:
heheee, kalau nama eija tersenarai, kita bg yg lainla.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in