Doakan aku.

Tuesday, 25 January 2011

Salam satu Malaysia.

Entry pendek dan mudah, hari ni aku perlu berjuang untuk kehidupan yang lebih baik.

Hanya satu aku pinta dari yang membaca.

Doakan kejayaan dan semoga aku diberi kemudahan sepanjang hari ini dan selamanya.

Terima kasih =)

Gambar sekadar interframe, muahaha.

Debaran tak hilang dari masa mendapat surat tawaran, tabahlah hati.


30 pasang kaki:

PUANSTOBERI said...

Ya.. Good Luck :)

Cik Jue said...

apa2 pun Ch@..kak jue doakan moga semuanye terbaik buat ch@ dan keluarga

Cik Shiqa said...

Gud Luck.. semoga berjaya insyaallah. :) kalau berjaya bgtahu ek.hehe


pssstt: cantik nya muka interframe tu :P

@e_da said...

gud luck cha..!! u can do it.. doa akak sentiasa mengiringi cha

dilazfamily said...

hi cha.
dapat offer baik ker?
good luck?

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

semoga semuanya berjalan lancar k...klik2 HB untuk CHA

mamaaqeel said...

semoga anda bahagia umi... :)

Mama Kembar 3 said...

start keja baru ke Cha? Good luck!

O'gosh said...

aminnn..

eima said...

uik nape nih ch@ ...cite la weh ...
good news??

Ibu Iman said...

good luck cha!!!! nnt cerita lg k.. ;)

Lelord said...

good luck

BondaWhilea said...

gud luk umi... moga segalanya dipermudahkan OlehNya..

sarah-najwan said...

semoga berjaya cha...semoga dipermudahkan segalanya...

qellissa said...

Gud luck Cha, lama x singgah umah ijau cha ni...=)

Salina@IbuAqil said...

gud luck dear.. :D

Zur@ZaRi said...

gud luck dear...
semoga berjaya dgn jaya nyer=))

klik ur HB=))

ch@ said...

puanstoberry:
tQ-tQ-tQ.

cikJue, kakEda, anje, honey, o'gosh, kakLela, bondaWiya, mamaSarah-najwan, ibuAQiL & Zur@Zari:
insya-Allah, terima kasih semua.

shiQa:
terima kasih sayang, haha. satu2nya gmbr takde jerawat.

dilla:
insya-Allah offer yg sangat baik sebenarnya taapiii baru permulaan.

kakNani:
belum lagi kak, baru langkah pertama je ni.

eima:
kau memang tak sabar kan, nanti aku ceritala.

mira:
terima kasih awak, mesti cerita punya.

Qellissa:
tQ awak, tu la pasalnya, sekejap timbul sekejap tenggelam.

bunga_ros said...

smg berjaya cha.. cayuk2..!!

Yann Mazian said...

all the best kakak.. :)

mamalieyna said...

good luck n all the best! herm...sudah melangkah ke tmpt baru ke cha?

akak sedang ber dilema dgn diri sndiri bab tmpt kerja baru ni..huhu..

*luv Syahnia* said...

gud luck sis..
moga mndpt kjayaan
yg lbih baik ;P


insyallah doa
pasti dpt..


cumel itu pic..

*luv Syahnia* said...

dear...masuk link ni

http://www.fullmusik.co.cc/

cari kat POP INDO (A-N)
n
cari EREN-PELENGKAP HIDUP


ppssttt:// dgr lagu ni
ingt ain taw ;)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Moga di permudahkan segala urusan.. Amin

zura@iwan said...

gud luck ye cha..

mzhany said...

cha, walaupun hany tak dpt agak ape...tapi hany ucapkah TAHNIAH buat cha yer....

Kasawari said...

Amin.. semoga segalanya dipermudahkan..

P/S: cepat2 hapdet.. ni dah hari Rabu.. hehe

ch@ said...

kakRos, the lekat lekit story, zura@iwan:
terima kasih semua, kita sungguh terharuuu.

yann:
tQ dear. mmmuah, rindu kat yann.

kakIeyna:
tQ akak, blm lagi la kak, baru mula langkah awal je. macam gempak je kan? hahahaaa.

ain:
kamu sama mcm shiQa, itu satu2nya gambar takde jerawat muahahaaa, nway thanks ain. akak dah donlod lagu tu, harus ingat kat ain.

hany:
takpe terima kasih doa hany tu, nanti kita cerita ok.

kasawari:
aminnn, dah update dah.

Cik Shiqa said...

akak, kalau ada jerawat pun tetap cute.hahaha

betol tak ain??

ch@ said...

shiQa:
tak cukup duit nak kasi, ada rm0.05 nak???

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in