Dah siap tapiii...

Tuesday, 11 January 2011

Salam 11.1.11 semua.

Entry pendek je ni, hahaha. Aku terpaksa study untuk kesenangan masa akan datang. Study apa? nantila aku beritau kemudian ya. Tengah kusut ni.


Tengok ni, aku dah siap bungkus, address je aku belum print-out, nak menepek nanti. Cuma belum sempat ke pejabat pos. Kerja 5 hari seminggu, balik kerja pejabat pos dah tutup.

Nak pos Sabtu lepas, mungkin Sabtu minggu pertama jadi pejabat pos tutup.

Aku akan pos segera, jangan bimbang ye penerima Hijaucantik Giveaway sekalian. Bahagian anda sudah ada ;)

Bila aku sudah pos, aku akan khabar-khabarkan. Terima kasih kerana memahami.

~)@ Sayang-sayang selalu. Kitakan kawan.

13 pasang kaki:

@e_da said...

wahhhhhhhhh cantiknya.. rajin betul la umi oni ni...

Cik Jue said...

sabar menanti kad yang comel dari UMI ONI yang kreatif nie...

[-suziey-] said...

cha smbung study ke? bgs..caiyok2..suka dgr org yg smbung study even dh kawen n ada anak :)

[-suziey-] said...

ooo intvew..good luck ok :)

Cik Shiqa said...

cantik ny kaler hijau.. tp shiqa x bertuah.


*ayat jeles.haha

ibu_BatRiSya @wardah said...

MMG RAJIN LA CHA NI BALUT2 GINI...kalu akak, xde mase..dapat sumbat dlm sampul surat pun dah mujur sgt..uhuhu...

Naeem Eem said...

eem's nak komen...yerr deyh..rajin nya..lama x singgah sini...

mzhany said...

hai kawan ;)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya dapat kas tu cantik la warna hijau lagik

PuanBee said...

jeng jeng im waiting..pelan2 lah cha mu kelam kabut nanti pakai kasut sebelah lain2 pergi opis kang sapa susah ? hakk2

ch@ said...

kakEda:
giftnya tak seberapa kak, kenala menjadikannya supaya nampak grand ;)

cikJue:
*blushing2. maaf ye cikJue, kelewatan sedikit.

[-suziey-]:
kita mmg dah tak mahu sambung study lagi la suziey, nak lepaskan husband dulu. terima kasih kerana doakan kita.

shiQa:
hijaucantik. takpe2 shiQa kan dah dapat dari akak. nnt kalau ada rezeki kita share lagi ya.

kakWardah:
kita dah biasala kak. kita nak orang jadikan kenang-kenangan ;)

eem's:
lama awak tak datang rumah akak ni, busy ye. yann pun dah lama datang.

hany:
hi kawan. eh, nanti kita join GA awak tu, cuba mencuri masa.

anje:
thanks anje. simple aja tu. tak macam kat kedai ;)

bee:
hish bee ni, ingat lagi dia. *blushing-blushing.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

cantiknya...terpikat mata ni melihatnya

ch@ said...

syila:
kita kan geng hijau. kekeke.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in