Aku minta maaf.

Friday, 28 January 2011

Salam satu Malaysia.

Kalau begini laaa rasa susah hatinya bila yang dijayakan tapi tak lancar-lancar. Serius aku juga susah hati, melihat GA aku tidak berpos-pos, aku betul-betul mengalami kekangan masa.

Ketahuilaaa aku bukan sengaja untuk melambatkan penghantaran, aku hanya mengharap hari Sabtu sahaja untuk ke pejabat pos. Minggu pertama pejabat pos tutup, Sabtu seterusnya pada bulan 1 ini, aku sendiri tidak tahu kenapa ada sahaja agendanya.

Aku tekad, aku akan setelkan semuanya ok, aku pun dah tak sabar nak borong post-ekspress tu berkeping-keping.

GA nya pun aku dah asingkan siap-siap, ada setengah tu tinggal pos sahaja tapiii aku rasa tak syok pula pos sikit-sikit, nanti keliru.

Kesian aku tengok GA tu terbiar aja tidak berusik, aku minta maaf ya kepada semua pemenang. Takkan la aku tak pos kan? sebab memang aku dah siap bungkus semua.

~)@ Minta maaf sempena Tahun Baru Cina, aci tak? doakan aku selamat pulang ke kampung pada malam ini.

10 pasang kaki:

ciK mOt ©™ said...

beselah tu cha...kekadang akak pun curi masa nak pos seme...tapi tulah, kengkangan masa kan...pagi cha...

jangan ribut2...sure derang memahaminya...

Cik Jue said...

biasalh kitakan manusia biasa..kekangan masa bagi seorg ibu yang berkerja dan mempunyai anak adelah pekara biasa...derang mesti paham punyai...

balik johor ke???wah seronoknye...

Salina@IbuAqil said...

cha!! mmg mcm 2 cha..
Akak dulu wat contest sebulan baru hadiah dibeli.. 2 mggu amik masa nak pos.. Perghhhh!!! Hihihihi teruk kan penganjur yg seperti sayer ini.. :D

Puan Capa said...

dimaafkan :) *tetiba*

ch@ said...

cikMot:
itu la tu, kelam kabut kang ada lak yg tertinggal la, terlupa la. SABAR².

cikJue:
cikJue sangat memahami, terima kasih cikJue. sob-sob-sob.
**ha'a blk Johor. Akhirnya.

ibuAQiL:
tu la pasalnya kak, asal nak buat ada je yg menghalang. make sure akan datang kena improve.

puanCapa:
hehe, takpe² kata² semangat juga tu.

*luv Syahnia* said...

takpe dear..
pmnang2 tu pham nye..

blik jhr yea..bestnye
slmt plng n blik yea..

ch@ said...

ain:
hopefully la ain, sebab dah ada yg email bertanya, malu pula rasanya.

EiJa ZaQuaN said...

btol tu cha..kalau kita bekerja ni..mmg hari sabtu la mgharapkan masa yg sesuai nak ke pejabat pos..

eija pun nak bagtau FM yg eija nak bg kat cha tu patutnya minggu lepas nak post..tp x terpos2 pun lagi..
insyaalllah..esok selangor cuti..eija g post kan ye..

ch@ said...

eija:
kan eija kan? dah siap, tinggal nak cari peti pos aja. hihiii. nak soh mrABi sian lak, sebab hari tu kata semuanya kita yg siapkan.

puanbee said...

tak pe lah Cha hee ..tak kan lah tak sabar benau kamin nih..ishh jgn susah hati yer

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in