Senyum sampai telinga.

Thursday, 9 December 2010

Wuhuuu salam satu Malaysia... Esok dah pun Jumaat kan? cepat sungguh masa berlalu.

Semalam aku sampai rumah lambat gila, lepas maghrib. Huih! jem tidak beroti, kagum dengan para ah soh bawa kereta. Lesen penuh, ikut suka-suki dia je nak celah. Nak je aku kiss kan sikit enWaja aku tu pada dorang semua.

Sampai rumah, bersilat aku kat dapur. Emak saudara aku datang, aku buat cendawan sos tiram dengan ikan goreng. Hujan membuatkan perut aku tak sabar-sabar nak jamu nasi panas. Lelebih lagi bau cendawan sos tiram tu, huih... laparrr.

Ajak dia makan, dia tak mahu. Elok je dia balik aku bedal sebelum adik-adik ipar aku balik pasar malam dengan cikOni. Amik kesempatan pun ya juga niii. Kekeke...

Macam biasa, konon nak BW. Akan tetapi teruja dengan satu komen di orencantik.

GTO atau Eyriqazz. Aku anggap dia ialah sifu, seperti kakKujie atau abangBen. Selalu aku main sekodeng-sekodeng je ke blog dia, sebab rasa macam jauh benar beza blog aku dengan blog orang lama macam ni.

Bila tuan tanah sendiri dah menjemput aku untuk join giveaway, aku pun dengan sudi dan rela hatinya la join tanpa rasa was-was. Terima kasih bro...

Eh lupa pula, siapa nak ikut serta pergila ke orencantik ya =) mmuah!

~)@ Hatiku ada bunga :D


17 pasang kaki:

azzey said...

CH@: Hujan2 mmg buat perut rs lapar je....
p/s: slm ziarah!

Lyaa Suriany said...

amboi super mummy ni
balik2 jek trs bersilat yek

mcm ni la kan career woman..
penat kan akk

[-suziey-] said...

hiks..jem tidak beroti :p hmmm cpt je dh jumaat.tmbah klu org bz cam sy ni lg xsedar..ouh noooooo

eima said...

wahhh kena terjah ngan blogger femes ... tak lama ch@ pun turut femes.... wahhh wahhhh

@e_da said...

huhu glamer u kena terjah ngan eriqaz.. heheh nak masak jugak cendawan sos tiramm.. terliur.. terliurrrrrrrr

Zaidah said...

best dapat invite blog femes....klu dah kerja balik kerja memang kena bersilatlah kat dapur...

Ogy said...

sedap plak terbayang kan cendawan goreng sos tiram tu...len kali letaklah gamba cha..bg tergugat sket iman...hehe

Farra Dhelina said...

blk lewat pon sempat lagi memasak ye..

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

uiksssss pos le sini skit cendawan 2 cha.. ;o)

ann @ hatiberbunga said...

untung org besar dtg melawat you.. ;)

honeyvsbee said...

huhu kalo bee senyum sampai lutut jer..

ch@ said...

azzey:
kena make sure drawer opis boleh menampung bekalan =)

lyaa:
tak terkata tapi jgn mengeluh, kalau tak akak yg kena buat siapa lagi? cikOni? huiii tunggu la dulu.

[-suziey-]:
org yg tak sedar masa berlalu biasanya, org yg busy dgn org yg sentiasa bermain dgn tarikh, mcm peguam.

eima:
hik-hik-hik, masin tak mulut? bestnya jika menjadi kenyataan. doa juga tu =)

kakEda:
baru cerita tak bergambar, kalau kita letak gaknya, mau akak mengigau. GTO mungkin tersesat =)

kakZai:
kan kak kan? dulu tak expert sgt masak memasak ni, ambil masa berejam, skrg dah ok la, laju sikit =)

mamaGee:
ala tak letak pun dah ada yg terliur, tak sempat snap, dah kelaparan =)

kakFarra:
kita mmg masak kak, kecuali kalau ada pasar malam. dan sakit M datang =)

ibuAQiL:
pos? akak punya gift pun kita tak pos2 lagi, adeiii...

kakAnn:
baru terasa bertuah kak =)

bee:
ada gambar tak bee? nak tengok? hahaa =)

kakyong said...

amboi..
sonoknya bila GTO yg invite join contest..

sekamar rindu said...

salam...

sedap cendawan tu...:)

follow ur blog..

honeyvsbee said...

kih2 takder sebab belum pernah senyum cenggitu

alexa yussida said...

wahhh..org pemes dtg..msti hepi kan^^

ch@ said...

kakYong:
hihiii... sampai sekarang rasa tak percaya. dia btl2 tersesat la kakYong.

sekamar rindu:
hahaaa... sedap? 1st time buat. thanks sbb follow.

bee:
hahaha ingat dah ada gambar, jgn lupa letak kat blog nnt eh ;)

alexa:
semua org ada blog femes, kalau datang akak memang gembira, tapiii yg ni istimewa.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in