Hijaucantik Giveaway.

Friday, 31 December 2010

~)@ Poster lekat ni @(~

Salam satu Malaysia.

Hijaucantik Giveaway, sempena mrABi birthday. Baca dahulu sebelum buat ok.


[Terma dan syarat semuanya ada di sini]

Jangan marah ye kawan-kawan ;)


15 pasang kaki:

EiJa ZaQuaN said...

akhirnya GA dh kuar.wah banner pun gabungan hijau cantik n oren cantik..GA senang pulak tu..Suka2..eija dh joint..:)

shera haifa said...

dtg ciNe join GA...

mamalieyna said...

kat umah kang akak mai terjah lg, kt opis ni,,tk kuar lak banner nye..huhu..

syabas dh anjurkan GA..yeaa!

ch@ said...

eija:
serius eija, kita tak perasan pun dua banak tu pakai hijau & oren, kita tgk gambar tu je yg tak interframe lelebih. kekeke...

shera:
ok-ok thanks dear.

kakIena:
GA simple, syarat simple, hadiah simple, saja suka-suka.

Sepatu Hijau said...

salam

ok kak...


sukanya hijau...suka sangat :)

Mah@mahu said...

dah joint contest ni kat my blog huhuhuh tak tahu rasa seronok nak joint harap2 dpt perhatian heheheh...

mzhany said...

waaa, nanti nak join jugak..heheh hijau hijau nih tak leh dibiarkan ;)

@e_da said...

harus ku joinkan diri.. tunggu ya

Cik Shiqa said...

nak join! tggu ada masa dulu.hehehe bravo akak. o ye hadiah dh smpi tp x amik lg.. tq akak ku yg cute

Hezesuze said...

yezzaa weols join..tgh buat n3 nie hehe

id follower 194 on this blog

elleyayah . said...

yeahh.elly dah joinn.

Kujie said...

sapa menang, tahniah

♥sYiLaSyiRa♥ said...

lamanya tertinggal..sampaikan cha buat GA pun baru tau...nanti insyaallah syila akan join...

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

mekchu said...

sesuai sgt tu hijau... mintak2 bleh menang..

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in