Esok 2011, oh!

Friday, 31 December 2010

Salam cuti satu Malaysia. Wiii...

Salam Ulangtahun Kelahiran 26
kepada
mrABi, Norerwandi bin Sumardi

Ucapan? Sama je ngan tahun-tahun lepas. Jangan lupa projek mega kita ok ;)

Tahun ni nak tukar lagu tema la, kiranya lagu tema ke-lapan sempena your birthday.

Kaulah bidadari/a dalam hidupku
Yang selalu hadir di dalam mimpiku
Bunga/kumbang yang selalu harungi hariku
Anugerah tuhan yang sempurnakanku

Bila kau jauh
Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga

Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menerangi sunyi di hatimu
Owh, sudah lapan tahun aku menyambut ulangtahunmu wahai mrAlien. Hehehe.

Hijaucantik Giveaway habis jam 0.01am, jangan buat-buat lupa pula ya, aku nak update nama tu cepat-cepat. Aku nak setelkan semuanya serba cepat.


Wish untuk tahun 2011.
Aku nak meningkatkan skill memasak aku, aku nak pastikan aku berani membuat manisan, aku nak meningkatkan segala skill aku dengan dapur. Hahaha, sila tunjuk ajar ok ;)

Make sure projek mega berjalan lancar, mohon sama-sama mendoakan ye.

Tu je, banyak-banyak karang tak tergalas dek badan yang tak up-up ni.

~)@ Haiii kalau 31.12 je mesti nak buat macam-macam. Macam robot. Kan aku kata aku tak suka tahun baru, umur aku bertambah lagi satu.

15 pasang kaki:

Mama Kembar 3 said...

happy birthday to you hubby! and semoga tercapai lah semua hasrat dihati tu yer

♥sYiLaSyiRa♥ said...

hepy besday juga buat mrABi. caha...xkisahlan klo umur bertambah lagi 1, yg penting muka cha ttp maintain jek cam bbudak sekolah...hihihi...

sarah-najwan said...

slmt tahun baru 2011 cha..

mamalieyna said...

happy besday to enAbi cikOni..muda lagi yee..bagus2x..hehe..

selamat tahun baru ch@ & cikOni...cikOni...tolong umi dlm melaksanakan azam tahun baru tu ye..^_^

rasp said...

hepi bufday to ur hubby sis...
and hepi new year...

mzhany said...

selamat tahun baru 2011, hehehe tak sabo nak tunggu keputusan ;)

ch@ said...

kakNani:
terima kasih kakNani. insya-Allah, tempoh tutup kedai dh habis ;)

syila:
terima kasih awak, haha. tu la tu, muka statik rupa ini je, elok juga kan?

kakSarah:
tiiidaaak, hehehe. boleh patah balik tahun 1991 tak? baru 7 thn.
salam tahun baru buat akak juga.

kakIeyna:
kami sebaya. insya-Allah, sedang berusaha keras =) salam tahun baru buat kakIeyna juga.

rasp:
thanks akak and happy new year for u too.

hany:
selamat tahun baru buat awak juga, sabar ye =)

EiJa ZaQuaN said...

Selamat Tahun Baru Cha..hope projek mega yg dirancang suksess..

wah bagusnya siap ade lagu tema lg utk besday mr abi..anyway eppy belated bday to ur hubby.

ch@ said...

eija:
selamat tahun baru eija. tu la tu, minta sama2 doakan =)

thanks for the wish ;)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

selamat tahun baru jugak untuk cha..wah buakn main lagik oni main pinggan mangkuk ek

*luv Syahnia* said...

slamat thn baru kak
n hppy bsday utk mr.abi ;P

cik oni bile nk tmbh adik lg..hehe

Ati Masrif said...

Selamat Hari Jadi buat Tuan!

muda lagi tu..

selamat tahun baru cha!

@e_da said...

hapy new year cha.... wah onni masak itik ke tuk besday abi. heheh

Ogy said...

hepi besday utk hubby cha..dan hepi new year utk cha sekuarga...ceria2 selalu ya...

ch@ said...

anje:
memang sangat suka dgn pinggan mangkuk mak dia.

ain:
dalam proses, eh? boleh ke jwb mcm ni? hahaaa.

kakEda:
amacam? boleh jadi calon menantu? pandai masak ni.

mamaGee:
thanks akak, mengharap mentari terus bersinar, nak hujan pun biar gerimis aja :)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in