Selamat datang ke rumah baru.

Wednesday, 10 November 2010

Salam satu Malaysia, 10.11.10 - cun tarikh ni. eh! nak pergi mana tu? betulla ni masih bloghijau di pinggir hutan tu.

Penat kutip bunga nak tampal kat header tu, sudah la kamu cha. Interprame, bukan semua kamu serah pada tangan seni WhiteyMommy tu ke?

Hehehe, blushing-blushing.

Ala-ala wordpress tak? memang la tak sama tapiii ni version WhiteyMommy, aku rasa inilah template yang akan kekal lekat. Ermmm... mungkin tidak! hahaha...

Eeee aku suka la, simple as the simple life temanya. Hidup happy-happy jangan moody-moody, blogging happy-happy jangan dengki-dengki.

Ok dah-dah jangan nak lelebih, yang berkenan tu p la jengah WhiteyMommy, laptop dia dah laju, complete kriteria, complete draf lagi cepat progressnya.

Terima kasih sha... mmuah! bau ikan. Hihi!

~)@ Daun sana, daun sini, rindu sana datang sini ;) ini warna tema pelamin patutnya, tapiii tak dapat... di sini akhirnya.


16 pasang kaki:

@e_da said...

abistu warna pelamin warna apa? hehehe nak tgk... cantek---cantik.. cantik.. versi upin ipin.. nak buatr juga la.. ehhehe

sarah-najwan said...

amboi cha....whooaaaaa..lawa kehijauan di sini..i loikeee...

[-suziey-] said...

wow nice..seriously cantik..hmm rs mcm nk order jgk jek..hehhehe

Diyana Zulkifli said...

comel2 'rumah' baru.tinggi tak interest loan rumah?hehehehehe

♥sYiLaSyiRa♥ said...

wah...nak tahun baru..umah pun baru...cantik...

qellissa said...

wah cun cun..siap ade dedaunan lagi tu..kelas gitu..yg ni nampak segar je mata memandang cha..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam

1st timer disini

sejuk mata memandang... :D

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

Mama Kembar said...

Cha, umah baru ni very nice laa... sgt kemas... suka, suka, suka! :-)

Ibu Iman said...

canteekkkkkkkkkkkk... simple but very sweet & nice... soka :)

Farra Dhelina said...

kelas nya!!! ctk! sejuk mata memandang!!

cha said...

kakE_da:
pelamin warna coklat kak? akak nak tengok apa? pelamin? nnt la, pengantin dah basi. tQ-tQ.

kakSarah:
kalau suka kena dtg selalu, haha... acah je.

[-suziey-]:
tQ-tQ. orderla, harga berpatutan =)

kakDonut:
takde interest kak. so murah je =)

syila:
tQ. saje tukar mood.

Qellissa:
walaupun simple kan? kita pun suka. tQ-tQ.

kakMimie:
salam kembali, eh akak ke? hihihi... ok nnt kita p melawat ye. siap² air.

kakNani:
terima kasih kak. me like too...

mira:
yep... simple. thanks awak.

kakFarra:
siapa yg marah-marah, leh la datang sini kak. hihi...

Lana~Bulu said...

dok jenguk gak..ingatkan umah baru kat mana..hee

nba-Nur said...

Sejuk je mata memandang bila masuk blog ni.. Cantik blog tuan rumah.. Salam perkenalan..

HoneyvsBee said...

Wawa. .kak bee bru je tepikir nk tukau tema. .dia lg lajuu. .hehex.

*luv Syahnia* said...

wahhhh nmpk lbh ceria lah ;P
abislah bunga2 kat hutan tu
suma akak dah kebas..hehe

next annvsry bole lah naik
plamin hijau skali ngan cik oni =)

cha said...

pakLan:
hahaha... nak suruh pakLan datang selalu ;)

nba-Nur:
dah mcm team pasukan bola keranjang lak eh, tQ-tQ, salam perkenalan, nanti sesenang kita p rumah sana naaa...

kakBee:
instinct dgn kakBee teramat kuat. ngeee...

ain:
huahaha... pengantin basi, takmor ah. siapa nak deco kek beday aka warna blog ni eh ;)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in