Salam Aidiladha.

Tuesday, 16 November 2010

Wiii, salam satu Malaysia, haaa dah petang-petang ni, semua dah tak fokus ye. Sabar-sabar, sikit jam je lagi.

Aku pun dah over excited, malam ni bertolak balik Johor, suka-suka.

Jadi, kepada semua yang telah tersesat membaca entry ini, aku mengucapkan (ceh macam pengisytiharan pulek)

SALAM AiDiLADHA - 1431
"semoga kalian sentiasa dirahmati dan diberkati di sepanjang cuti hari raya haji ini.
jangan lupa diri ya, dan berhati-hati di setiap langkah, malang tidak berbau.
kita jumpa hari Isnin nanti."

~)@ Sedapnya sup cendawan, ohhh...

19 pasang kaki:

EiJa ZaQuaN said...

wah lamanye cuti....selamat pulang ke kg. dengan selamatnye..

rasp said...

Selamat Menyambut Aidiladha...
have a safe trip!

shay said...

salam AIDILADHA juga buat mama oni... maaf zahir batin yerk...

Bee @ honeyvsbee said...

selamat hari rya juge cha..

alexa yussida said...

tak tersesat tp sngaja menyesatkan diri:p

selamat hari raya umi cik oni:D

Yann Mazian said...

salam aidiladha untuk kakcha and family.. :D

Lana~Bulu said...

Salam raya korban dan happy kat kg tu..

Rara Nasiha said...

bestnya balik kmpung. btw,happy aidiladha. :)

qellissa said...

salam aidil adha ye cha!

Nida said...

seronoknya balik Johor.. nak ikut!!!!

Ogy said...

salam aidiladha cha...jgn mabuk makan daging udah le...ngeee

@e_da said...

akak pun balik johor..tp 2 hari je..jadila... salam aidiladha untuk oni n umi cha

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Terlambat wish...selamat hari raya aidiladha juga k...

Cik Shiqa said...

selamat hari raya aidil adha akak..

cha said...

eija:
hehe habis sudah cerita ai... alhamdulillah selamat kembali ke KL.

rasp:
sama-sama kak. akak juga selamat pergi dan kembali.

mamaShay:
buatmu juga mama.

kakBee:
;)

alexa:
itu tandanya dah tau jalan, tak sesat lagi sayang. u too take care.

yann:
tQ yann, utk yann juga. enjoy your raya moment k.

pakLan:
Alhamdulillah kembali sudah kita pakLan. terima kasih doa tu.

rara:
org jarang pulang ke kampung rara, tu yg over excited tu.

Qellissa:
you too =)

kakNida:
jom kak, jom.

mamaGee:
kita kejar ayam masak merah my mum je mamaGee, wiii...

kakEda:
tau, kita dah baca entry akak, takpe... berkorban la tu kak.

syila:
raya tiga hari wak. hehe... boleh aje.

shiQa:
sama-sama sayang.

shay said...

ch@ salam aidiladha... lewat pula wish kat sini...

cha said...

mamaShay:
boleh aja. takde hal.

Cik Jue said...

salam aidiladha ye..tahun nie cik jue raya kat putrajaya je...

cha said...

cikJue:
janji beraya ;)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in