Gift daripada Ain.

Monday, 15 November 2010

Salam satu Malaysia, haaa buat apa tu? cheer-cheer, sok lusa nak raya dah.

Baju raya dah prepare? huhu, baju raya aku 3 pasang smua dah siap. Miahaha bayar je belum. Oni punya ada sepasang. Wiii...

frame gambar berangkai dan getah rambut bersama sampah sarap. hehe...

Rabu minggu lepas, ada orang bagi hadiah kat aku, hehehe. Aku dah tau aku dapat hadiah tu, tapi empunya blog tak bagi tau apa hadiah yang akan diberinya, surprise katanya.

[Full entry] tentang gift ni.
Salam Ain,
Teruja, terharu bila ain tempek gambar akak kat blog. Akak komen blog Ain bukan sebab cenderahati ni ye, sebab akak memang suka kongsi pengalaman akak dengan Ain, bila ada entry Ain, cerita Ain lebih kurang dengan cerita akak, sebab akak pernah melalui zaman kehidupan macam Ain juga. Jadi, tak salah dan tak kisah rasanya akak berkongsi.
Ain reply:
Wsalam dear,
ain memang ikhlas nak bagi cndrahati ni utk akak sbagai pengomen tegar...heppy bila baca komen2 akak..
yupppp lbh kurang sama..so, apa2 story boleh rujuk akk dulu kan ;P..
ada rezeki boleh bsua muka plak..tak jauh pun kita ni kak..hehe
harap akak sudi terima pemberian ain yang tak seberapa ni yea..
Tiada kata nak ucap melainkan sebaik-baik perkataan TERiMA KASiH, sesungguhnya inila penghargaan yang bermakna buat diri aku.

~)@ Aku takde adik perempuan, bila ada yang lebih muda dari aku mengaku aku ini sebagai kakak sendiri, oh... aku sungguh terharuuu.

12 pasang kaki:

Bond@ While@ said...

umak ai..banyak nya baju raya! meriah meriah. akak pakai baju raya lepas je.. huhuhu...

@e_da said...

bestnya dapat hadiah.. cantik frame.. getah rambut tu leh pakaikan untuk oni

Bee @ honeyvsbee said...

goood nak jugakkk...

mummysyafie said...

siap tempah baju raya lagu..syok nya..

cantik la frame tu.

daisy said...

wahhh..beat nya dapat hadih.jeles nih.tsk..tsk..

cha said...

bondaWiya:
wiii... dah siap tempah, dah siap bayar, banyaknyaaa baju sayaaa...

kakEda:
ha'a betul², frame tu nak letak gambar Oni je.

kakBee:
nak jugak? boleh... rajin komen blog kita, jadi top5 komen.

mummySyafie:
hehe... tempah sebab dah lama kain tu terbiar, tak sangka pula siapnya time raya haji ;)

nak juga eh? hehehe...

daisy:
nak juga, jadi top 5 bloghijau la... ;)

Cik Shiqa said...

tahniah dpt hadiah. :)

EiJa ZaQuaN said...

wah bj raya 3 pasang..eija raya haji ni xde tempah baju raya baru pun..huk3..

wah dpt hadiah lg..bestnye..:)

*luv Syahnia* said...

salam kak..

lama ain mnyepi kini kmbali
ziarah akak n cik oni..

sgguh tharu jgk ain bila
akak trima glaran sbgai
kakak pd dak bucuk ni ;P

cha said...

shiQa:
hehe... suka akak.

eija:
sebenarnya kain tu dah lama terbiar, tu yg buat, tak sangka pulak siapnya masa raya haji ni.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

bestnya...uih...baju raya haji ngalahkan raya puasa ek...????meriah la raya haji tahun ni kan.

cha said...

syila:
hahaha... kan kan kan. sebenarnya buat sesaja, tapi tak sangka siapnya raya haji. kebetulan.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in