Siapa kata...?

Friday, 1 October 2010

Siapa kata anak lelaki aje boleh buat aksi stunt? Siapa kata anak lelaki aje yang lasak ke main? Siapa kata anak lelaki aje yang aktif? Siapa kata pakai seluar je boleh aksi panjat memanjat?

Apa cikOni buat bila tinggal dengan umi... miahaha, biar gambar berbicara:

Panjat sofa, pemegang sofa lebih tepat. Edisi menyelongkar beg baju.

Siap goyang-goyang kaki, dah ala-ala juntaian kaki atas jambatan bawahnya sungai.

Memanjat almari TV sebelum turun dalam kotak mainan.

Edisi membaca, mengemas atas rak TV, haih!

Ok dah diam, jangan tegur, melopong tengok kartun. Muahaha Boowa & Kwala.

Haha... see? tak padan kecik. Tak padan umur tu belum pun dua tahun. Sayang Oniii...

~)@ Malam ni kita chicken dance sama-sama ok? Ngeee...



16 pasang kaki:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Ngeh2!! Cayalah Cik Oni.. Buktikan bahawa anak pmpuan pun lasak jgk what.. Tak payah tggu anak laki jerk.. Go Go girl!!!!

*luv Syahnia* said...

aiyakkkk bole plak cikoni
park bekk punya sblah tv tu yea

tgh melasak die yea..
patut ummi dia tak gmuk2
hihihi..;P

@e_da said...

wah cik oni kalah mika ni... takpe aktif terus aktif nanti leh jd ahli sukan.. ehhehe

qellissa said...

wah wah..da mcm ape cik oni main panjat2 ye..mak dia pulak sibuk capture gambar..hahaha

cha said...

ibuAQiL:
Letih la kita buuu... pening, tambah sekarang dah pandai menjerit.

ain:
Sebelum ni penuh frame atas tu, sebelum dia kemas, akak dah kemas dulu.

eda:
haha... ahli sukan? olahraga la macam mak dia.

Qellissa:
actually nak tangkap masa dia tengah senyum, tapi tak menyempat pulak.

Lana~Bulu said...

kalau lagu tu punya gaya ..tak boleh lepa dah..nanti ada yg sakit jantung..hee

AtieAbid said...

budak² zaman skng nie mmg lasak² la..boy ke, girl ke , suma pun suka main panjat..huhu

yg penting, telatah diorang nie mmg mencuit kan. balik keja penat², tp tgk diorang terus habis penat tu.

cha said...

pakLan:
memang tak boleh lepa, ada je benda baru yg dia buat. kalau tak bahaya takpe.

atie:
tu la pasalnya. senak satu badan melayan kerenahnya.

Farra Dhelina said...

chicken dance?? hiksss..

lasak nya nya oniii

Cik Shiqa said...

waa lasak shiqa suka.haha mest sonok melayan cik oni

yonna said...

wahh ligat cik oni bila dapat kaki kan kak? haha kalau laki sure lagi buas

Honeyvsbee said...

Sama je dgn beby saya. .bdk2 zaman skrg mang aktif. .

Ibu Iman said...

noti2 pn tetap comel gak.. hehehe

cha said...

kakFarra:
ye chicken dance :D haha inila penangan susu lembu gaknya.

shiQa:
haha, kena ngejar dia je. nak pakai baju cukup susah.

yonna:
haha dpt kaki, dah lesen P katakan. tak lama lagi lesen penuh, dia main lanyak je tu, tapi ada juga lelaki yg baik.

kakBee:
membesar bagai juara, jgn tidak dgr kata sudah. kasi piat itu telinga :D

mira:
haha... nak kata apa lagi.

Cik Shiqa said...

makan dia x lari ke? shiqa penah kena layan adik spupu, kena ikut mana je dia pegi nk suapkan. aduiii

cha said...

shiQa:
dia lari, tapi akak tak kejar, akak malas. dia nak, dia datang balik kat akak sampai habis makanan.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in