Ucapan raya istimewa

Friday, 3 September 2010

Oni dengan Khalis tumpang bloghijau umiOni nak wish Selamat Hari Raya pada aunty&uncle & kawan² semua, kepada aunty&uncle kami nak duit raya, kepada kawan² kita lumba duit raya siapa paling banyak tahun ni ya...

salam sayang dari Oni&Khalis


~)@ Tiba-tiba ada ucapan duo budak tembam ni kan? sama tak? ada macam kembar tak? terima kasih WhiteyMommy pinjam gambar Khalis ;)

Ini je ucapan aku:

Salam AiDiLFiTRi
kepada
Pembaca BlogHijau ini

"Sepuluh jari aku susun mohon ampun dan maaf terhadap kekasaran dalam berblogging, sama ada bahasa entry atau komen yang mengguris hati. Salam berlebaran, jangan sampai lupa diri ya"

~)@ Kalau ada paya diladang, boleh kita menumpang mandi, kalau ada umur yang panjang, kita jumpa naik cuti nanti. Cuti²... Malaysia (sambil melompat pegang bendera-tiba²)

13 pasang kaki:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Selamat Hari Raya buat Cik Oni sekeluarga.. Hati blk kg 2.. ;o)

*luv Syahnia* said...

SeLaMaT HaRi RaYa JuGaK..
Hepy bersama family dihari raya ya :P

kak..ain nak duit raya jugak boleyy???hihi

ibu WaWa said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri juga buat ch@ sekeluarga.

Memang comel budak berdua ni... Geram acik Wa!

Iman's Umi said...

Slmt Hari Raya juga...maaf zahir dan batin juga...wah cik oni dh punya blog sendiri...x share ngan umi dh ye?

mama rifQy said...

memang ade iras2 laa..dua2 same chubby!!

cha said...

kakIna;
sama² juga ;)

ain;
mintak kat laki hang la cikAdeQ, awak dah tak masuk book.

ibuWawa;
haha, pp tu mahal sungguh.

umiIman;
orencantik tu tuk contest je wak.

mamaiQy;
haha... anak jawa mmg la seiras. lagi tang mata tu, sepetnya sekata.

Hanim said...

Selamat hari Raya buat cha sekeluarga...moga raya tahun ni menjadi raya yang bermakna...maaf dari kakhanim sekiranya ada salah dan silap tanpa sengaja...

Yann Mazian said...

selamat hari raya untuk akak sekeluarga. ampun & maaf dipinta kalau ada salah & silap selama ini. :) kirim salam sayang kat cikOni ya. :D

MamaRifqy said...

hahhaha.iyee..mmg tepat skalik!!

ibu_BatRiSya @wardah said...

selamat hari raya to cha sekeluarga !

Lana~Bulu said...

tq ch@..selamat hari lembaran..
maaf zahir batin..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Salam Lebaran gak, Maaf Zahir Batin... =)

cha said...

kakHanim;
sama-sama kita kak.

yann;
bukan takat salam sayang je yann, segala kiss-kiss akak bagi ;)

mamaIQy;
haha...

kakWardah;
sama-sama kak, akak pun begitu juga ye ;)

pakLan;
terima kasih pakLan, buat pakLan juga :)

ummi alya;
salam lebaran :D

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in