Nuffnang

Saturday, 18 September 2010

'Nko biarkan aje, tak payah delete, nanti dia ada la tu. Aku punya dah cecah RM30 pun' pnIzma dengan selamba menasihati aku yang memang tak sabar-sabar menunggu iklan nuffnang ni keluar. Dalam kepala otak aku, blog dia lebih kurang aku je, cumanya aku ni agak rajin sikit la update. Ngeee termakan juga aku nasihat dia, buat don't know.

Tapi, sesambil tu aku rajin juga berblog walk, buat la apa yang patut bila berblogwalk. Aku bukan jenis suka buat blogwalk pastu terus pangkah, aku baca dari mula sampai habis. Memang aku baca sungguh-sungguh.

Penantian aku terasa terbalas bila adanya BE terbaru aku ni, sukaaa... dan malam ini aku dapat lagi satu kezutan, tadaaa...


Jap eh, aku nak nyanyi lagu doraemon, sambil berlari ala-ala skip... ngeee... ampunkan aku penunggu gua, aku terlalu gembira. Hehe... last ni aku update pasal ni, pasni aku tunggu aje lagi, sebab aku hanyalah blogger kecil-kecilan ;)

~)@ Terima kasih kepada tok-tok guru sekalian.

15 pasang kaki:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Betul 2 cha.. Wat x tau je.. Lama2 RM 2 akn bertambah dr masa ke semasa.. Biar lambat asalkan ADA HASILNYA.. Mcm akak daftar dr petengahan bln 4 thn ni.. Dulu nak lepas rm1 pn jenuh.. Skrg sikit2 dia naik.. Dah lepas rm21.. Syukur!!! Biarkan dia terus naik & naik & naik & naik walaupun saiz badan kte ni x brapa nak naik.. Wakakakkaka Teruskan usaha dik walaupun sbg BLOGGER KECIL2AN.. ;o) Cuyunk Cik Oni..

Kujie said...

salam..tahniah

perkara yg besar bermula dari yg kecil

MamaRifqy said...

alaaa..suke.sukeeeee!!wahh..besttt nyerr!!

Farra Dhelina said...

wahh..dah de BE..keep it up :)

ibu_BatRiSya @wardah said...

akak punya pon dah jd meter...

cha said...

kakIna:
teruja btl kita kak, ngeee... terima kasih atas panduan2 akak ya. nnt dh byk boleh la kita buat contest pulak? hehe...

kakKujie:
stuju!!! terima kasih buat kakJie juga, selalu slongkar tips2 kat blog kakJie.

mamIQy:
ngeee... jom kita lompat-lompat.

kakFarra:
tQ akak.

kakWardah:
nanti nak buka blog akak lagi, cari tips :D

mrs jamal said...

camtu nak blaja n cha la...akak punya x pernah ada sen pown...dah 5 bulan berbelog

cha said...

mrsJamal:
akak 5 bulan, kita yang dah 3 tahun ni, baru lima posen, tips kita sng je kak, rajin blogwalk. tinggal komen. kita byk baca pasal nuff kat blog orang lain :D sabar ye kak.

LUMUT said...

wow..tahniah2..hehe

bagus...
jgn jd sesetgh yg dtg blog buat2 baca pastuh komen merepek kemane ntah..
hee

cantik blog..hijau.=)

Hanim said...

yer cha salah satu nak up nuffang kena rajin blogwalking..akak pun dah lama tak bertambah2...malas blogwalking...ehhehehe

tahniah...

HANI said...

tahniah...akak nyer nuff pun ciput jer...nanti kena belajarni...cha byk kali akak cuba komen kat msj box tp tak dapat..akak follow n link

Lana~Bulu said...

tahniah..

cha said...

lumut:
tQ, sbb terlalu asyik sgt membaca, tu yg tak boleh buat blogwalk byk2 tu :D

kakHanim:
tQ kak, kita suka blogwalk kekadang sampat lupa update blog :D

kakHani:
tQ kak, alaaa komen kat chittchat tu pun boleh, kekadang buatan manusia ni ada problemnya juga kak :D

pakLan:
terima kasih pakLan.

[-suziey-] said...

bak kata omputih..better than nothing..hiks:p tahniah yek")

cha said...

[-suziey-]:
setuju!!! terima kasih ;)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in