Kerana nafsu.

Wednesday, 22 September 2010

Sedang menjamu selera ke? makan tengah hari. Menu apa hari ni? Aku baru balik makan tengah hari di Murni, alaaa ayam pandan tu. Malas dah nak cari ayam penyet.

Dek kerana kelaparan, dengan tamak nya aku pun order la Nasi Goreng Chicken Chop dengan Ribena, aku tak sure, aku rasa aku dah post entry ni, haha lantak.

Namanya Nasi Goreng Chicken Chop RM 12
(nasi, telor mata, chicken chop, keropok dan kentang goreng)

Ribena RM3
ni je aku minum sampai habis.

Makan-makan-makan sambil layan TV3 dengan angin sepoi-sepoi.

Nafsukan? ni la dia tak mengukur di baju sendiri, kan dah mengah nak habiskan. Ye memang tak habis, gila banyak.

Aku insaf, memang aku taknak order menu ni lagi dah, terbayang-bayang rakyat Pakistan yang tak cukup makan kat sana. Serik sudah.

~)@ Makan pun kena beringat.

9 pasang kaki:

Ann-Wardrobe said...

wahh!!!!!!!!!!
murah giler nya cha. rm 12 mcm2 ado.
nsik ada, chicken chop ada, keropok ada..
harga yg sgt bpatutan.
x jumpa lagik kt sini. dlm satu pinggan mcm2 ada.

rasp said...

harga mmg berpatutan TAPI byk tul ek portion dia....

[-suziey-] said...

haahaha besela bila time lapar..rs nk amik set paling besar n paling byk foods..ekkekk:D lumrah alam..bg org yg xkuat godaan nafsu..mcm sy jugak..ekekeke:D

*luv Syahnia* said...

sedapnya chckn chop tu...
bulan2 raya ni teringin plak :P

hiro said...

muka cam berumur dh..ehee

yanti isa said...

kalau akak makan tu sure habis .. tu yang badan makin +++

cha said...

ann:
mmg murah. itula pinggan normal. kalau mkn nasi campur,1 lauk 1 sayur, standard rm5. pinggan dia, mmg takde yg kck.

rasp:
byk sampai taktau nak mkn yg mana dulu.

[-suziey-]:
ye ke tak kuat nafsu mkn tu? nmpk entry mkn je kat blog something.... ngeee.

ain:
bila akak tengok balik semula rasa muak. gila byk.

hiro:
ye akak ngaku, akak mmg dah berumur.

kakYanti:
normalla kak, bukan takat akak je yg makan, anak2 akak tumpang pinggan mak skali. mestila licin.

EiJa ZaQuaN said...

wah meriahnya nasi goreng chicken chops..murah pulak tu..blackpaper dia pekat btol..

cha said...

kakEija:
meriah kak, sebab tu order tak beringat.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in