Diluluskan

Thursday, 2 September 2010

So far so good, hope semuanya akan berjalan sebagaimana dirancang. Hope semuanya dapat berhari raya dengan suasana yang gembira, jangan lupa juga pada yang tiada.

Penantian aku berakhir setelah beberapa hari aku menunggu, yeay! cuti aku approved. Boleh pulang berhari raya. Selamat ya semua.

Bloghijau menyepi dari 4hb sehingga 13hb September 2010

See? didn't see it? takpe aku beritahu, dengan rasminya aku offline la ye di sepanjang tarikh tersebut, rinduuu? ala sabarla, nak buat macam mana kan, tuntutan berhari raya, kampung aku belum upgrade maaa, tunggula aku reQuest papa pasang streamix kat kampung aku tu, 3G pun takde nak streamix mendanya.

Naik raya nanti aku pusing la seround dua melawat persiapan raya, melihat keseronokkan anda semua beraya, melihat betapa mahal dan warna-warninya baju raya anda, hihiii... Seronok-seronok juga, jangan sampai lupa diri sudah la ya.

Aku dah takde mood nak buat kerja, padahal esok ada sehari lagi aku berkerja, gila excited. Apatah lagi dok dengar lagu raya... wuuuhaiii terbayang dah suasana raya.

~)@ Beraya dengan mertua, tahun ni semua ipar berkumpul, yeay! mesti happening.

8 pasang kaki:

mrs jamal said...

lamanya cuti..update guna fon la...tapi mahal sikit la

mekchu said...

wah.. cpt nye cuti.. lama pulak tu.. kalo dah namanya raya, tak de makna nak update belog.. tggu dah masuk keje, update secara marathon.. hehehe

selamat hari raya in advanced la ye..

*luv Syahnia* said...

wahhh syoknya dpt cuti raya lama..
jelez..hihi

tak sbr nak tgk pic raya akak ngan cik oni nanti
mesti tempek kat cini taw.. *__*

sok akak on9 lg kan..sempat wish raya sok..hehehe

Sis-Lin said...

jgn lupa dtg rumah sis raya nnti yek..:)

salam aidilfitri bt cha sekeluarga..:)

mama rifQy said...

bile dah nak raya..mmg semangat da hilang da!!!

cha said...

mrsJamal;
tak pandai :(

mekchu;
btl sungguh kata²mu itu wahai mekchu, tunggula blog berupdate secara bundle :D
Selamat Hari Raya buat mekchu sekeluarga juga.

ain;
ain tu yg cun, ptt ltk pics byk². ain bkn nk tgk akak pun, nak tgk oni je kan, haha.

sisLin;
insya-Allah sis, Selamat Hari Raya buat sis sekeluarga juga.

mamaIQy;
sungguh btl...

Cik Shiqa said...

selamat hari raya... jemput dtg umah ea

cha said...

shiQa:
rumah shiQa kat mana eh? hehe... baru jumpa komen shiQa, haha...

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in