Tidur

Wednesday, 28 July 2010

Selamat malam... (nyanyi la sendiri, lagu Faizal Tahir tu).

Hahaha, cuba meringkaskan entry sebab malas nak taip entry panjang berjela.

Di satu malam yang hening, dengan kondisi badan aku tak berapa baik, aku teman cikOni bermain, aku membebel tah hapa². Kalah, sebab tewas merebut remote astro dengan dia.

Rupa-rupanya, aku membebel hanya mrAbiOni sahaja yang dengar, itu pun dia dok ralit dengan PSPnya.

cikOni belayar dengan tidak semena-mena. Ceh! Tapiii yang buat aku gelak, dia tengah sibuk main remote astro & cuttonbuds dengan mulut macam murai tiba-tiba lelap terus aje tak sedar.

Aku ingat dia dah pengsan. Hahaha... suspen weih, rupanya dia tidur betul-betul. Tak payah tepuk-tepuk pun. Dengan sendirinya.

Cepat je aku capai handphone. Snap.

Syahdu je, tidur dengan remote astro dan cuttonbuds.

Close-Up sikit. Punyala kedekut dgn aku.

Cantik tak watermark aku? terkecik pulak kat gambar tu. Excited wei. Haha... tengok orang lain ada, aku pun nak juga. See, order mana lagi WhiteyMommyGallery la... sila²la jamu mata, boleh order skali. Hihihi...

~)@ Selalu kena sakit lepas cikOni, huuu... aaaccchhhhhhoooooooom.

22 pasang kaki:

ann @ hatiberbunga said...

comelnya cikoni tidur..
dapat membayangkan karenah dia sblm tdo yg comel tu. hehe..

IMAN'S UMI said...

Senangnya Cik Oni tido...sggp peluk remote xnk bg Umi tukar channel ye? cantik, xdela membulat je watermark tu kn?

Cik Shiqa said...

hehe tarhibur sungguh tgok dia pelok remot. alalala cyg sket

ch@ said...

Ann;
Hahaha, kalau dia dah kena mabuk tido, kejut la mcm mana pun, langsung tak bukak kelopak mata dia tu.

umiIman;
Ahaha, sangkut kat ampai pun buleh tido, mewarisi umi dia. nguahaha...

Puteri Amna Balqies said...

dekut tol arr dak embam nih..tp comeii tdo ngan remote astro...hehe

ch@ said...

ShiQa;
Hahaha, kena nikah dulu la, baru puas menggelek anak sendiri.

Ziela;
mmg kedekut, dah dpt kat dia mmg harapanla nk dpt smula.

[-suziey-] said...

alaalalaal comel nye..so cute la cik oni tido..kalu tgk bdk kecik tido syahdu jek..comel sgt..

*luv Syahnia* said...

bijak..bijak..
punya tak mau bagi ummi die amik..
siap bpeluk bawa tido skali tu..hehe

comeyyy je tgk cik oni tido.. **,

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

Jari Runcing tgk dak tenit ni tido syomel nye.. Rasa nak cubit2 jerk.. Leh x?? Hehehe Lawa watermark.. ;op Ni nak tempah gak ni bentuk jari plak.. ;op

ch@ said...

[-suziey-];
Kan? lagi kalau dia dah berpossing time tido tu, hahaha mcm mimpi syok je.

Ain;
Tu la pasal. Mmg mengalah je la. Kot tak menjerit tak hengat. Dia takde bantal busuk, mmg tak biasakan.

IbuAQiL;
Haha, kalau aQiL tido ada tak rasa nak sakat bg dia bgn. hahaha... sila tempah, takde hal punya :D

wanita mustanir said...

Salam kenal..

just dropping by here..

Nice water-mark.. =)

eem's said...

Comey nye cikOni..huhu..baby akak ni dah bagi satu pengaruh baik la kat seseorang..hehehe

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Kuasa sicomel! :)
Ye la kan ch@, ramai mahu trademark sendiri! Bukan apa, banyak orang ciplak & claim hakcipta.

yonna said...

gebunya cik oni ni kak! hahah siap peluk remote tak tahan tuu!

Cik Nass said...

alahaaai..comelnya...~ Me suka jugak peluk astr0 rem0te time tid0.ahaha..~

Cik Nass said...

alahaaai..comelnya...~ Me suka jugak peluk astr0 rem0te time tid0.ahaha..~

ch@ said...

W/Mustanir;
Salam kembali. Orang designkan watermark tu. Tangan dia seni betul.

Eem's;
Haha, ok enough tak perlu kata lagi, dah faham :)

ch@ said...

kakG;
Wa'alaikumussalam kak.
Tu la tu dia pula jadi tn besar.
Betul² trademark mengelak org curi gambar kita.

Yonna;
Haha, dah susut tu. Dulu lagiii gebu. Dia khayal bila main tekan² button astro tu. Kan ada lampu.

cikNass;
Hai salam kenal. Hahaha, mesti tgh tgk tv pastu tertido kan?

momguess said...

comei nye
geram jer tgk

watermak tu pon comei

ch@ said...

momguess;
haha, comel dan nakal. pening nak layan.
haha watermark tu, kalau akak tgk koleksi org yg membuatnya, mmg rambang biji mata.

EiJa ZaQuaN said...

cutenya dia tido..sama la mcm my son..zaquan suka tekan2 remote sbb ade lampu..

mmg btol rambang biji mata..ni pun dok belek2 lg..mmg ade hati nak tempah..tp xdpt idea lg ni..hik3..

ch@ said...

kakEija;
budak² buat apa pun comel, sbb nak marah tak sampai hati, cuba kalau org tua, mau kena cepuk. hahaaa...

order jgn tak order.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in