Lucky Draw RASP

Tuesday, 13 July 2010

Lucky Draw RASP

Tarikh tutupnya 28 Julai 2010

So let's all joint.

Aku rasa empunya blog ni macam baru lagiii, tapi dia dah ada ramai follower, kalau tengok blognya simple se'simple'nya. Ni yang terasa cemburu ni. Haha...

Empunyanya bernama RASP, eh? macam tajuk lagu Maulana pula.

Try. Cuba. Test. Semoga bertuahla kan?

~)@ Semata-mata, dua entry tak sampai setengah jam. Ngeee...

8 pasang kaki:

IMAN'S UMI said...

Hebat 2 en3 x smpi 1/2 jam...gud luck yo!

rasp said...

salam...thanx for the wish...
wah, ada geng bulan julai nampak gayanya...
neway, thanx for joining...gud luck!

ch@ said...

@rasp
~ kasi jampi yg tukang tarik tu nnt ye :)

ch@ said...

@IMAN'S UMI
~ awak laaa ni, sape soh lambat buat entry, haha takde la thanks u too...

e.l.i.z.@ said...

wowie...boleh cuba nasib gak ni..

rsvp kan lagu maulana

ch@ said...

@e.l.i.z.@
~ lebih kurangla tu, haha jom² joint.

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Hehe ... Kak G dari dulu, kini & mungkin selamanya kurang minat dengan yg ginian, yg macam lucky draw ni! :

ch@ said...

@DDrfauziah
~ wa'alaikumussalam kakG, haha tah laaa, saje je la kakG.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in