Lost

Monday, 5 July 2010

Huhu bukan drama Lost tu ye, aku bengang lagi lost sikit dah pepetang ni, matapun sesipi je mintak tertutup, nyampah sungguh.

Aku kena setelkan report yg terbengkalai akibat keseronokkan hari Jumaat lepas, ok la dah setel kasi hantar tapiii yg busan lagi nyampahnya, sistem telekomunikasi antara staff telah dinaiktaraf sebijik YM.

Adeiii, maknanya kena add satu persatu staff dari department lain ke dalam list sendiri. Jadi agak terhegeh-hegeh la aku nak cari ID orang² yg terbabit tu. Diorang kata untuk lebih mengeratkan silaturrahim.

Ngeee...aku buat² sengih seikhlas hati, ta...pi....macam mana nak cari ID diorang tu ye? aku ni dah la tercampak jauh dari management. Nak ke HR pun aku kena pk banyak kali. Mau taknya makan masa deh, kang kerja tak siap cane?

Lagi² cikPA dah takde ni, banyak juga amanat dia serah kat aku, aiii gaji aku maintain je cam dulu gak, kerja bertambah. Tak aci sungguh. Kerja cikPA ni memerlukan aku berhubung HR. Habis kalau ID sorang² HR tu aku tak tau, cane aku mau redah ni???

Aiii kesabaran yg meningkat hampir kepada tak sabar. Ergh, harusla aku tunda lagi kerja aku ni.

cute tak? haha...
terima kasih paksu, mulut cikOni je tak sama dengan Boo


~)@ Nasib baik German menang, bye bye Argentina.


4 pasang kaki:

IMAN'S UMI said...

Ha'ah sama cik oni ngan boo..wah ada sistem komunikasi antara staff plak...hebat2, makin ramaila kwn awk.

ch@ said...

umiIman~ haha dah lama ada. tapinya dia upgrade sikit lagiii canggih lagiii la complicated.

Rara Nasiha said...

chumel nye bdk ni. tembam!

ch@ said...

@Rara Nasiha
dah susut sikit ni. kalo tak lagiii gebu.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in