Haluan

Friday, 9 July 2010

CikOni dah kena bius dengan ubat demam, ubat batuk dan ubat selsema (mengikut arahan doktor) flet bagi dia rest sehingga semua tenaganya pulih macam biasa. Terima kasih mrAbi sebab lekas membawanya ke klinik tanpa menunggu aku sampai.

Sampai sahaja, terus dia mahukan uminyaaa, alaaahai manja betul. Bagi susu, bagi ubat main sekejap terus tidur.

Tengokla aku punya background blog, habis idea. Aku dah bosan la tandanya. Haha, guna yang asli lebih simple. Aku nak letak background kat setiap tajuk gadget², tapi aku tak reti arrr. huhuhu, ada sesiapa boleh tolong?

Aku nak try godek koding² tu, kang habis ranap pula semuanya. Memang aku tak pandai wei. Aku nak semua sudah disedia di hujung jari. Pemalas.

Usaha tangga kejayaan, aku harus mencuba kannn???

~)@ cikOni cepat baik, umi rinduuu...

10 pasang kaki:

Nida said...

Cha... dah ok dah blog Cha ni.. jgn sarat sangat.. nanti pening lak Kak Nida..hehe

Yann said...

usaha itu tangga kejayaan bahh. hehe.
chaiyok2x!! :D

LanaBulu said...

oklah tu...
nak elok lagu mana lagi..
lepas ni ..repair jugak nantinya..walaupun dah orang kata elok dh sebelum tu...
betoi dak..?
rasanya maksu dah balik kot..?

TokNabe said...

Memang tengah musim demam sekarang ni, anak sy sempat 2 hari mc skolah... demam, muntah2 & cirit birit.

Template ni ok dah..kalernya pun cantik.

ch@ said...

@Nida
~ eh, akak pula yg pening, haha...ok dah ek? kita pun tak suka sarat sangat.

ch@ said...

@Yann
~ tak jadi tukar la Yann, mcm ni aje. janji boleh dibaca kan???

ch@ said...

@LanaBulu
~ haha btl ckp PakLan, template blog PakLan pun dah bertukar wajah.
ye ke??? makSu tak beritahu pun...

ch@ said...

@TokNabe
~ cikOni mmg biasa demam masuk bln baru. ooo sudah ke klinik ke tok?

ok dah ek? hrmmm...so biar je la kan?

ejdeejasmi said...

dulu pernah pakai tiap tajuk ada back ground dan sub topik sekali...try search blog along arman...rasanya ditu ada tutorialnya..http://hanatrg.blogspot.com/

ch@ said...

@ejdeejasmi
~ laaa...kita mmg selalu masuk blog along arman tu. ok nnt kita try. terima kasih ye si comelll :p

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in