Dini's 4th giveaways

Saturday, 24 July 2010

Okla, disebabkan aku suka dgn nama budak ni, cikShiQa, - berhasrat nak bagi nama baby kedua or ketiga nanti :p maka aku tunaikan hasratnya.

Seronok sebenarnya bila joint contest, giveaway, tag, dapat gift dan sebagainya, kerana menambah bilangan kawan yg sedia ada. Ya aku sangat menghargai bila ada orang ajak untuk turut serta. Sejak aku joint, pembaca blog aku semakin bertambah.

Aku juga nak mengucapkan terima kasih banyak² kepada pembaca setia blog hijau ini. Blog hijau yg simple. Argh sungguh aku suka dapat berkenalan dgn semua orang.

Back to the story;

Giveaway ni dari cikDini

Referal aku ialah cikShiQa

So, kepada sesiapa yg berminat boleh la ke blog cikDini utk keterangan lanjut ye.

Aku supporter cikShiQa aja.

Org bertuah yg aku tag macam biasala:

umiIman, bondaWiya dan ibuIman

~)@ pssst...pssst... hadiah dia menarik tau :D


6 pasang kaki:

ibu WaWa said...

good luck ch@...

ch@ said...

terima kasih ibuWawa

Cik Shiqa said...

hehehe :) suka ke. *merah pipi*. kalau camtu cepat2 la bg cik oni adik yer... tq join this contest, shiqa sbnrnye 1st join kontest.hikhik

ch@ said...

cikShiQa;
huiyooo... sabarla shiQa, satu ni pun masih terkial-kial lagi.

IMAN'S UMI said...

Tenkiu ch@...tgh mengarang ni....

ch@ said...

umiIman;
haha, tak payah tergesa-gesa, sy saje suka²

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in