Diariku...semalam

Wednesday, 7 July 2010

Simpati aku dgn nasib blospot semalam, walaupun hakikatnya jiwaku kacau juga.

Hari ni, beberapa komen aku lost. Aku dah moderate tapi non-ado. Huhu, puas sudah ku geledah. Tak jumpa. Takpe, esok² dia ada la tu kan???

Aku pasrah je, sebab buatan manusia ni sah² la ada cacat celanya. Tapi dimana-mana blog yg aku terjah semua cerita pasal komen. Sabar je la kekawan.

Semalam, dapat access card tuk naik lif, haaa ngko ada? tapi percubaan kali pertama, GAGAL mungkin belum diaktifkan kottt.

Aku naik tangga je, haha. Senang, exercise.

Semalam, hari terakhir staff bernama Kevin. Selamat tinggal gossip boy, huhu... meninggalkan aku sempena kekalahan Argentina, argh... mengarut, bukan². Dah tiba masanya dia berhijrah sebagaimana cikPA, going to missing him. Waaa...

Malas upload gambar. Mood takde lagi, nyampah la berperasaan macam ni.

Hati aku ini terasa betul, dengan kejadian² yang melanda diri aku semenjak dua menjak ni, asyiklah mau emo memanjang. Cisss. Benciiinyaaa...

Semalam, aku masak makan malam tuk dua orang, sudahnya aku sorang je yang makan. Malas la cakap banyak. Tido je.

~)@ Takde yg buat kenduri ke komen dah ok? hihihi...

4 pasang kaki:

Ibu Iman said...

kita serupa :(

ch@ said...

@Ibu Iman
Susah rasa mau jaga hati semua pihak ni :D

Kujie said...

banyaknya kisah.... senafas nak baca ni....

hidup saja seadanya... apa yg dtg, tempuh..haha

Anonymous said...

@Kujie
setujuuu!!!

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in