turn aku pula

Wednesday, 9 June 2010

Setelah habis sehari mrAbi menjaga cikOni, sebelah malam turn aku lak, cam biasalah.

Kasi dia main puas², kasi dia makan, kasi dia susu satu round, kasi dia panjat memanjat, kasi dia menyanyi, kasi dia membebel, kasi dia mengemas, dia dah membuang, dia dah lapar semula, dia dah letih, barulah kasi dia tidur.

So bila cikOni dah tidur, itu mi megi kasi kembang, baru la aku makan. Hehe, sedang enak aku menuang mi megi ke dalam periuk, baru aku teringat aku ada masak nasi, cait. Tensiii nyaaa. Apalagi mi megi kasi jadik lauk la kan, aku pun leh la main game, update blog. Haha!

Tapi hanya malam ini, terasa mau makan mi megi, malam ni baru terbuka selera mau makan. Kot tak memang tak lalu aku nak makan, diet. DiET??? aku dah kurus weih, tak kosenya. Haha...

Kalau inila gayanya bermain totally malam ini, aku sangat berharap tidurnya lena hingga ke pagi. Haha... selalunya macam tu la.

~)@ mi megi sudah kembang, mau makan, jom makan ;) @(~

12 pasang kaki:

dkama said...

iskk makanan tak berkhasiat tuh jugak yang dia suka... hahaha sama la ngan aku... tapi aku tak kurus pun ngan benda tuh... PEACE...

Nida said...

Ligatnya si Auni... suka main panjat2 ye....

Mesti kuat mengemas.... hehe

IMAN'S UMI said...

Wah Cik Oni blh thn ligatnya, mcm Kak Iman juga.

ch@ said...

dkama -> tak suka, tapi terasa nak makan tiba².

ch@ said...

kakNida -> itu la yg kena hadapi hari². Caner bdn nk taff.

ch@ said...

umiIman -> tu baru sikit tu, belum lagi dlm bilik air punya hal.

qellissa said...

Comelnya baby..geram tgk ..pinjam sekejap leh tak?hihihi

ch@ said...

qelissa -> pinjam? mau meraung umiAbinya nanti :p

Whitey Mommy said...

sedapnya maggi makan dengan nasi...

Kasawari said...

wah kena tengok2 kan baby tu.. panjat sana sini tu.. ermm ni mesti ibunya pun suka memanjat.. haha...

ch@ said...

sha~ sedapkan? rasanya lengkap.

ch@ said...

beep²~ he'e dia singgah di sini la, rasa nak bg bunga je ~)@ haha mana ada, ibunya sungguh sopan ye :D

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in