tangkap cintun

Thursday, 17 June 2010

sumber gambar cute dari Google

Penyakit gatal aku datang balik. Haha, aduiii chemistry betul dengan dua jejaka ini. Tangkap leleh la tengok diorang berlakon. Tak suka diam² je.

Joo Ji Hoon aka Lee Shin, PrincessHour. Hoho mau aku ulang tengok drama ni semula. Tapi, kalau dia berlakon drama lain, tak pula aku suka. Haha!

BaimWong aka Dimas Subekti, BenciBilangCinta. Ye, drama Indonesia yang sedang ditayang astroRia 6.30ptg~7.30mlm. Jalan citer&watak lebih kurang JooJiHoon dalam PrincessHour.

Actually, dua drama ni lebih kurang, sama tapi tak serupa, aku tak tau la siapa tiru siapa, yang penting aku suka je tengok, lama juga aku tak layan drama TV ni, pada hal tu la hobi aku masa bebujang dulu. Maklum la, tak sempat ~ online FB sempat pulak ye ;)

Nak tengok TV pun aku tak sempat, sebab bila landing je terus lelap serta merta. Nasib baik la drama ni petang. So balik kerja berlari-lari anak la aku mengejar masa. Haha.

Time ni gakla nak melayan cikOni, bagi dia tidur. Haha, bila dia dah tidur. Barula tenang aku nak uruskan perkara-perkara rutin. Itu pun, kalau aku rajin. Kot tak, biarkan terbengkalai dengan labu²nya.

~)@ Kalau jumpa face to face ni, rasanya tak sama dengan dalam drama kot. @(~


12 pasang kaki:

IMAN'S UMI said...

Ada tertengok citer BenciBilangCinta aritu, blh thn gak nk gelak.

ch@ said...

umiIman~ ooo kita dah jatuh hati dgn masDimas deh :D

UnGu VioLet said...

wah... bercintan cintun la erk.. mar pun mmg suke cite cintan cintun nie... layannnn... :)

ch@ said...

mar~ haha best kan mar? romantik je :D

Kujie said...

tak pernah tgok
adoiilah - ketinggalan sungguh

ch@ said...

kujie~ tak rugi apa² pun kalau tak tgk. Just for hiburkan hati je :D

Cik Rara said...

org cakap benci bilang cinta yang tiru princess hour..tak taula betul ke tak..sama2 lah kita layan cerita ni ehh.. :)

ch@ said...

cikRara~ sumber inspirasi, sama tapi tak serupa. haha, sebab hero dia ensem, jadi kasi layan :D

IMAN'S UMI said...

Betul tu, layan je, time sempatla...

ch@ said...

umiIman~ haha tak sempat petang, mlm pun ada ulangan ;)

IMAN'S UMI said...

kita xde astro, ada tv siaran biasa semua pun semut2 je...kekeke, tgk citer tu time menyinggah umah member je...

ch@ said...

umiIman~ ooo ptt la. hehe...

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in