kepulangan

Monday, 28 June 2010

28hb Jun 2008
Aku duduk atas pelamin. Ahaks.

Erm, emosi sikit apa yang bakal aku taip selepas ini.

Malam ni tah mengapa, aku jengah blog hijau kegemaran ni. Konon nak berfacebook aje, kalau dah sayang, mesti nak klik² juga.

Aku baca entry satu persatu, memang kegemaran. Erm...aku berfikir sejenak. Sejak akhir² ni aku rasa gila berblogging, memang la tak salah. MrAbi pun tak marah. Tapi, tah la aku rasa macam tak best.

Aku nak kembali menumpukan perhatian kepada kerja² aku semula. Mungkin makan masa sikit. Tapiii kalau terasa mahu update aku akan update.

Jadi...jangan rindu²an la ye.

~)@ Bukan boleh membiarkan blog begitu sahaja. Haha, mengapa nuff aku asyik tidur je eh? jeles sungguh aku tengok nuff orang lain berjoget-joget, ooo mereka dah lama berblog. Lupa².

~)@ umiIman dan whiteyMommy, sorry tak dapat joint contest korang, tapi aku sudah menjadi follower link² tersebut. Huhu! ~ Masa sudah genting.

8 pasang kaki:

Whitey Mommy said...

cha... nak iklan nuff joget2 kena rajin buat blogwalking... sekurang2nya kena 100 orang sehari yang datang blog cha... cantik gambar kahwin...=)

Ibu Iman said...

nape cm sedih je bunyinya ni?

LanaBulu said...

selamat mengambil semangat pengantin baru...heee

ch@ said...

whiteyMommy~ hoho, tak larat la kite, bontang bijik mato.

ibuIman~ hehe sedih ye, berehat jap je.

pakLan~ tau takpe, walaupun pengantin dah lama :)

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Hehe ... Kak G pun jarang berkesempatan buat blogwalking ... agaknya tu la mereka yg selalu berkunjung pun banyak yg dah lari! Nak buat macam mana, dah mereka tak sudi lagi kan! :(

Bond@ While@ said...

selamat pengantin lamaaa...! hehehe, akak takde pun bergmabor ngan cha kat pelamin kan..

ch@ said...

kakG~ takpe kakG, byk org byk la ragamnya. kita berblog kan tuk diri kita sendiri.

bondaWiya~ erm...tu la. pack sgt bila kawen ni kan?

Masya said...

so sweet.. senyuman kamu mmg nampak bahagia sgt masa ni..

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in