dah tak kempunan

Wednesday, 2 June 2010


Muka bahagia aku

Hajat tertunai. Akhirnya, Murni kembali. Ahaks! Kredit to pnIzma kerana jangkaan yg tidak meleset setelah kecewa dua kali.

Lepas ke bank acara mancari kedai makan bermula, lidah terasa-rasa ayam pandan murni,
'aku tak puas hati' kata pnIzma, ye marilah kita tengok lagi sekali, mana la tau rezeki kali ini kan?

Acara cilok-mencilok dan laluan yg agak jammed.
'ni sesak ni, mesti Murni dah bukak' aku la yg kata tu kan, haha...selaku penumpang setia Sang Kenari Merah.

Taraaa...amin rezeki ayam pandan hari ini. Dapat meja je terus order, hari ni tak panas sangat so suasana makan kat dalam restoran tu agak sejuk. Kalau tak, terasa matahari betul² atas kepala. Bahang.

Nasi Lemak Ayam Pandan RM6.00
Honey Dew Special Medium RM5.00

aku punya ye...

Makan dengan aman dan bahagianya. pnIzma nasik goreng ayam pandan, tapi cian dia dah habis lak ayam pandannya ganti dengan ayam goreng biasa, puas hati jugak la. Konyang.

Boleh la try cuba test, ni ha rujuk kat entry pnIzma ni. Aku memang tak pandai nak mengomen.

~)@ yeay, kedai dah nak jadik dua tingkat @(~


10 pasang kaki:

mama zharfan said...

salam ziarah...me blogwalking..nice blog :)
yum yum sedapnyer nasi ni

LanaBulu said...

Fuuuhh..
boleh tahan jugak ch@,,ni kalau bahagian ngap ni kan...
itu bukan makan lagi dah tapi...heee
nasib badan lah..
bukan selalu kan cuma jarang2 selalu...? hee

IMAN'S UMI said...

Puas ati betul nmpknya. Apa bende yg melekat kt gelas honey dew awk tu?

ch@ said...

mamaZharfan -> terima kasih :) nasi lemak je.

pakLan -> hehe...selalu la pakLan.

umiIman -> itu resit turn order. yups sgt puas hatinya.

Ibu Kimie & Balqis said...

klu dekat2 boleh p try test...

ch@ said...

hanem -> hehe! jln² cari makan la :p

Uncle Ai ( Bang Ai) said...

lawaaaa

ch@ said...

uncle/bang ai~ pe yg lawa? i ke? kedai makan tu ke? haha...

Uncle Ai ( Bang Ai) said...

Blog awak lawa..pandai awak buat.

ch@ said...

@Uncle Ai ( Bang Ai) terima kasih, sy suka simple. template semuanya blogger dah sediakan, just use it :D

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in