wajah blog aku

Tuesday, 15 June 2010

Aku biarkan blog aku rupa ini, berapa lama bertahan gaknya kan? haha... tengok je la. Tangan aku ni gatal sikit, suka je memporak-perandakan dan menghuru-harakan keadaan.

Sekali dah berlaku terdelete background, meraban mencari semula. Haha...

Aku baru je menghabiskan masa dengan berkebun dan membela ikan semula kat facebook, ooo... terasa lama tak mengadap facebook, komentar aku berderet panjang gila. Agak bengong gakla aku nak mencari semula. Mana yang dapat je.

Sebabnya aku tekun nak mengadap adobe photoshop plak, semangat nak membuat header. Haha godek punya godek, korek punya korek, terjumpala gambar sawah padi. Hijau saujana mata memandang. Terhasillah dari tangan kayu. Nguahaha.

Esok lusa, remove je kalo terasa semak di mata, tapi aku tengok cantik pulak. Tak boleh blah!!!

~)@ Terima kasih cikOni sebab sepanjang aku online ni, dia telah beradu. Sonang hatiku, jap lagi aku tidur dia bangun, mrAbi punya turn plak. Bijak² @(~


8 pasang kaki:

dkama said...

uiss tu dah kira mengelat tuh... cian la mrABI... hahaha... PEACE...

h0ney said...

rajin betoii... huhuhuu

ch@ said...

dkama~ mengelat apanya, anak yg bijak la, tak sshkan maknya :p

ch@ said...

honey~ hehe satu hari je rajinnya.

Hanim said...

hijau...sejuk mata memandang...

PnIzma said...

usaha yang bagus.. keep it up!! :P

ch@ said...

kakHanim~ hehe siapa marah, datang sini :)

ch@ said...

pnIzma~ hehe tQ².

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in