my girl

Monday, 3 May 2010

oni yang noti...

my girl: oni...
10th month already, happy 10th month ye sayang umi :) uik dah sepuluh bulan? dua bulan lagi je dah setahun, ho'o...i'm old already, sudah ready kah? huhuhu!

keletah oni? hooo...lincah dan pantas, aktif. asyikla nak ke bilik air. pantang ditanggalkan baju, berdesup dia dulu cecah lantai bilik air. sampai sakit tekak aku jerit kat mrAbi soh tutup pintu bilik air bila dah habis guna. mulalah nak jadi incredible ni.

remot astro&TV, tah sejak bila tukar identiti jadi tipon bimbit. hahaha! oni...oni...kijenya menyepah seisi rumah, aku biarkan aje. kang aku kemas dia lak menjerit cam nak terkeluar anak tekak. dia tido kang baru la aku kemas.

my girl: yoo-rin...
hahaha ini drama korea myGirl la, aku telah meminta pada mrAbi, udah lama aku mencari, akhirnya aku menemui jua. pueh hati den. aku mengajak mrAbi jalan sgWang, hahaha! 1st time jugak oni tak tido masa dukung dia, agaknya time tuk dia explore smua alam sekelilingnya kot, dia rasa sayang sangat nak lelap kan mata. hahaha!

balik rumah baru dia tido. ok misi hujung minggu yang berjaya. yeay!

-)@ terpengaruh dengan lawatan kakRetna la ni! @(-

12 pasang kaki:

My Lil' Princess, My Hubby, My World said...

10 bln? lg 2 bln nk setahun, Cik Oni...Iman bulan ni ckp setahun...x sbr nk tg Iman ptg kek...

ch@ said...

MLP,MH,MW -> congrates for iman ;)

SeliPaRcHanteq said...

beznye ade baby... bile na nak kawen n ade baby neh..hihi...
t try la tgk plak cite you're beautiful..bez!!! syok wooo :p

ch@ said...

NA -> tunggu smpai seru ye dik...
ha smlm cina tu bg VCD tu, tapi sebab dah janji nk beli satu je, mrAbi bg satu je la :D

LanaBulu said...

haaa..eloklah tu,,
nanti umi dgn abi nengok cite korea..si-auni tu pi basuh kain lak ..
hee.. nanti rumah ch@ boleh jadi spt tongkag pecah...hee
Itulah yg dipanggil art atau pun seni..ok
biorkan je..semak tu ibarat seni..hee..
amacam?

shakirah_kiyo said...

Salam Cha...Hehehe....Layout pn dh change ke gmbr monyet n pisangnye..hahahahahha.... Waalalaaa....Oni dah besar. Nnt msuk stahun, kyo bg hadiah..hahahaha

ch@ said...

PakLan -> tu yg best tu PakLan, tenang je umiAbi dia. dia dah leh buat kije. hahaha! bersepah itu seni, bgs tu. lipas tikus tumpang sekaki.

ch@ said...

kirahKiyo -> nampak sket la remaja punya blog kan? walaupun hakikatnya dh dewasa. ahaks :D

Ibu Iman said...

iman pn suka tukar2 cenel astro.. suka sgt remote, henfon & mouse.. antu gadget kot nnt.. hehehe

ch@ said...

mira -> tu la, bg je dia main, jgn dia demand bila besar nnt, sudah!!!

TokNabe said...

Dah pandai minta adik tak? :)

ch@ said...

tokNabe -> adeh!!! belum² ;)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in