my big day

Thursday, 6 May 2010

' happy birthday to me. hahaha! '

ada apa dengan hari ni. hari ni umur aku naik lagi satu. 26thn. ooo muda lagi :) hahaha! gile perasan.

perasaan? waaa...aku cuak dowh, dorang ni kepala agak memereng sket ye. apa² pun bakal terjadi pada hari ni selagi hari ini tidak habis. mencik tau. stiap kali beday staff kat sini 2,3 yg mereng tu 'smack' cake kat beday boy/girl. huahuahua cuak-cuak.

tengah hari tadi aku ditaja DaveDeli's, ye sedap hingga menjilat pinggan. free.

buat petama kalinya mrAbi jadi org pertama yg wish setelah bersama selama beberapa tahun. tahun lepas dia boleh terlupa ok.

takde apa yg aku harap sempena hari istimewa aku ini, cumanya aku berharap agar seluruh hidupku, ahli keluargaku, dilindungi dan dirahmati olehnya. dijauhkan dgn segala malapetaka yg mendatang. itu je.

terima kasih kepada semua yg mengingati. iyalah, dulu inbox hphone penuh dgn ucapan, sekarang guna aje 'mukabuku' tulis kat dinding. penuh...dah macam operator menjawab panggilan aku dibuatnya utk membalas ucapan tersebut. terima kasih kalian...

-)@ aku dihadiahkan dgn kerja yg berlambak-lambak. huhuhu! @(-


10 pasang kaki:

My Lil' Princess, My Hubby, My World said...

Happy Birthday...tahniah Mr. Abi coz jd org prtama wish...mmg susah org laki nk ingt angka2 yg bgi kita penting ni....msti dri smlm lg Mr. Abi dok hafal nk wish tu...

Nida said...

Selamat ulang tahun .. moga dikurniakan dengan zuriat yg ramai :)

Anonymous said...

happy besday akk.......
hehe
da brtambah tua daaaaa
haha
jgn mara
nanti lagi cpt tue

Lyaa

Ibu Iman said...

hepi birthdaya ch@.. :)

:: Cikgu Wiween :: said...

happy Birthday Cha. Moga hidup terus diberkati ;)

ch@ said...

MLP,MH,MW -> tu la pasal, comel je dpt video monyet nyanyi lagu beday, krg asam sungguh ;)

ch@ said...

kakNida -> amin...terima kasih akak. insya-Allah.

ch@ said...

Lyaa -> hehehe lama dah menghilang ye, terima kasih dear.

ch@ said...

Mira -> terima kasih sudi melawat dan wish, terharunyaaa...

ch@ said...

cikWeen -> OMG rasanya, lama cikWeen tak mengadakan lawatan blog ke blog ye. terima kasih cikWeen. miss to u.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in