late again

Tuesday, 11 May 2010

sumber dari google image la cam biasa ;)

asal aku pakai purple, mesti aku lambat sampai opis. hahaha! reason tak boleh blahkan? tidur bukan main awal, ikut waktu oni tidur, 9.30mlm. Bila oni bangun malam pukul 12.00pg mintak susu, aku bangun tengok Play House Disney channel. Oni suka betul tengok Thomas & Fren ngn Chuggingtown. Lebih kepada aku yang tengok sebenarnya. ngehehe! comel gittu.

Lelepas tu mata aku dah tak boleh bukak, langsung aku tidur sampailah mrAbi balik. Dia melayan oni pulak. hari dah 3pg oni tak tidur², ayooo. mrAbi dah terdampar. aku pulak kena layan minah tu, dia ajak jalan ooo.

4pg barulah dah dia mau lelap, setelah merengek dan minum susu suam. hoh! aku pun hanyut sekali sampai terlajak. dah la tu, tunggu lif bukan main lembs lagi. ergh!

lagi sekali halangan menimpa, sedang aku speed, sebijik bekho (bajak kuning) di depan aku. traffic light merah, walawei mesti kreta aku tak lepas mau lalu sebelah bekho tu. hari dah pukul 8pg. benci. nak aku sumpah, memang tak jadik apa la kan? lain la kalo aku sumpah bekho tu transform jadik kancil. maka waja aku yang lebar ni leh la celah ke kiri tu. kena la tunggu.

lepas je bekho tu, aku pun cam lipas kudung. huhuhu! lambat 5mnt. cet! tidak suka lambat.

-)@ badan letih kot panjat tangga 14 tingkat. hahaha! pasni mmg aku takmor guna lif arrr. bersenam, baru slim kan??? @(-


4 pasang kaki:

LanaBulu said...

Yang dok pi tebiang pi melangut lagi tengah2 malam tu sapa suruh..? hisss..payah lagu ni..
lepas pi buat susu utk auni tu ..pi berkepit sekali sambung mimpi tadi tu..
p/s-tidok awai noo.. kalau auni tu nak mugaq kg biaq kat dia.. suruh dia lipat kain2 tu..hee

ch@ said...

hahaha, suka layan channel tu PakLan. hoh! oni lipat kain? makin dia kemboQ kuarkan smula ada le...

My Lil' Princess, My Hubby, My World said...

Azam yg bagus...panjat tangga...agak2 blh thn brapa ari sblm kembali ke lif ye? hehehe

ch@ said...

umiIman -> hehehe kalo lif ok, naik lifla. 11tgkt wor...hahaha!

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in