warna-warni

Wednesday, 28 April 2010

paling selesa dan cantik

baju aku yang berwarna-warni, mencerminkan bahawa aku seorang yang sangat ceria&gembira. ye ke? hahaha pe yang pasti aku memang suka ketawa. membaca depan khalayak ramai pun aku boleh ketawa.

baju aku yang berwarna-warni ni, aku hanya beli menggunakan hujung jari aje. 1st time aku beli aku rasa sungguh kagum dengan perkhidmatannya :) itu pun sebab makcikZila&kakLong punya angkara, aku tengok asyikla dua nama ni yang booking, so aku memberanikan diri jugak. hahaha!

akhirnya, aku la pembeli tegar baju daripada ann wardrobe sehingga sekarang.

baju aku yang berwarna-warni ini, kalo dulu aku pakai pergi outing dengan mrAbi aje, tapi sekarang aku dah pakai ke opis pulak. amat selesa dan cantik. aku dah tak lagi pakai t-shirt kecik cam dolu², malu...hihihi!

baju aku yang berwarna-warni sabar ye, aku akan menambah koleksi lagi untuk mencukupkan ruang dalam almari aku. ahahaha! serbu kedai ann...ngehehe!

cikAnn, ni bukan bodek tau, just mau share keselesaan dan kecantikkan bersama. ahaha! boleh gitu?

-)@ warna apa lagi yang tiada ye... erm!!! @(-


11 pasang kaki:

My Lil' Princess, My Hubby, My World said...

wah cam seronok je ngumpul baju berkaler2....

Sis-Lin said...

ooo kita lebih dr awak ler..hahahahaha
Cha amik color hitam..sis tgk xde pong hitam tue...hehehehe

ch@ said...

MLP, MH, MW -> sgt pjg ini nama...hahaha i loikess too...

ch@ said...

sisLin -> adala, tu yg dua sebelah kanan tu hitam la...eish!

LanaBulu said...

Kala hitam takdak ka..?
putih pun tak dak tu?
Merah menyala2 tentu banyak kan ch@..?
orang pompuan lah katakan..hee

ch@ said...

pakLan -> hitam ada, merah? ha'a la lost satu, ada kale merah menyala, mana eh??? erm... putih, on the way. hehehe! hehehe inilah perempuan, kena berwarna-warni...

Ann-Wardrobe said...

hye cayam. suka nya entry kali neh! hahha. meh la cayam beli manyak2 dr ann neh! haha

ch@ said...

ann -> darling...itu sudah semestinya. blog u tu kan, butik i gittu :D

Ann-Wardrobe said...

trima kaseh sayam kus :)

ch@ said...

ann -> no problems...

Puteri Amna Balqies said...

hoho...

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in