New Zealand mari

Wednesday, 21 April 2010


haaa...rupa²nya dia tersimpan di peti pos opis, kesian kakNida terpaksa call aku dari jauh, sorry kak! tapi best gak dapat borak dengan mentor sendiri. aku nak war²kan jugak apa yang aku dah dapat.

tara...towel, note&pen and keychain, all from new zealand. jauh perjalanan korang ye, aku jugak yang tak terbang ke mana².

kakNida juga tak lupa menitipkan fridge magnet, aku dengan tak malunya me'request' ahahha! terima kasih kakNida, terima kasih kerana tangan bertuah kakakAzi.

*** 1st time bertuah ni ***


6 pasang kaki:

TokNabe said...

Dapat souvenir dari jauh tentu suka sangat tu. :)

ch@ said...

sangat² sangat² suka tokNabe...

ompet_ld91 said...

mesT best ka....

Nida said...

Sama2...hehe.. pasni jangan lupa belanja roti canai sardin tau..hehe (gurau je ek)

ch@ said...

ompet_Id91 -> suka bangat deh!

ch@ said...

kakNida -> boleh kak boleh...no hal punya!

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in