Jiwa Kacau

Thursday, 8 April 2010

waaa...pepagi hari nasib dah tak baik, eee sangat menyampahnya berperasaan seperti ini tau, jiwa kacau. padahal malam tadi cukup tido, cukup makan. ergh!

hari ni aku serba purple, langsung takde warna hijau, kalo pun aku pakai baju warna lain selain hijau mesti ada sikit warna hijau. agaknya disebabkan mencemar kebiasaan maka jiwa aku pun kacau. boleh caya ke??? langsung tak.

pas hantar cik auni, aku turun tangga tingkat 14, tak kuasa nak tunggu lif tu, lembab. dah tinggal satu je la tu yang berfungsi gaknya. lantakkan situ. sampai opis, panjat tangga tingkat 6 pulak, nasib baik pintu opis dah buka. kot tak memang menambah bebelan aku tau.

baru ingat nak upload gambo serba pepel, 'kad bacaan' aku tak boleh ngam kat PC, sengal tau. unknown USB devices katanya, adoiii benci ye.

aku harap sampai malam kang takde la lagi peristiwa-peristiwa yang membuat jiwaku kacau lagi. huhuhu...

*** akan ku tempuh apa jua risikonya ***

6 pasang kaki:

LanaBulu said...

Jiwa kacau..tu bawak cool sikit..
kot2 nanti ada yg jadi Jebat kang kat office tu..hee
amacam,,..?
Habis satu blok nanti kecoh..hiisss..jgn buat main2..naaa..
pi ambik air sejuk dan minumm..biaq dia sejuk sikit..
ntah2..ch2 ni 'membawa' kot...hmmm

ch@ said...

PakLan -> eish! membawa? nantila dulu PakLan, tak ready lagi ni ;) opis ni pun dah cukup cool PakLan, tahap beku...

UnGu VioLet said...

biasala kan.. hidup nie... mesti gak ade time jiwa kaco... btw, be strong kay...

ch@ said...

mar -> amin, takde apa2 yang berlaku, smuanya under control, tQ for support, bila nak balik malaysia ni???

dkama said...

hahaha ko nih... PEACE...

ch@ said...

dkama -> hahaha ngape? tak pecaya?

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in