yeay, i'm lucky

Wednesday, 24 March 2010

yeay, aku telah terpilih sebagai penerima Giveaway From New Zealand... seronoknya tidak terkata, percubaan kali pertama membawa tuah :p Aku memang suka blog KakNida.

kenapa? hahaha, sebab sedikit sebanyak empunya blog tersebut ada persamaan dengan aku, aku jadikan dia mentor aku dalam menongkah arus kehidupan.

aku jugak kagum dengan cara KakNida memperkenalkan blog anak-anaknya yang cute belaka tu...sama-sama terasa suspen bila menerjah blog kakakMizah, dan hasilnya aku sangat gembira bila menerjah blog akakAzi, - aku menang, lagi bertuah bila akakAzi sendiri yang cabut, meh aunty ch@ kiss sikit kat pipi tu, mmmuah!

sebenarnya, aku suka-suka je menge'test' tuah aku ni, ada lagi atau tak, dah rezeki namanya kan? so pada PakLan, hehehe! kita dapat present dari jauh ni PakLan ;)

6 pasang kaki:

Nida said...

Buat Pak Lan.. jangan jeles noo..hehe...

Tahniah Cha... nanti akak ciumkan bagi pihak Cha kat pipi akak Azi ek

ch@ said...

kakNida -> nice knowing u kak, thanks ;) mmg bertuah kawan ngn akak, thanks to PakLan too, menemukan kami ;) ok, kirim salam smua ye...

fahrizal said...

aku suka juga dengan postingan dan artikel yang kamu buat ... bawa hoki

ch@ said...

fahrizal -> terima kasih, tiada yang menarik, hanya berkongsi tentang kehidupan peribadi sahaja ;)

LanaBulu said...

Kan kita bersaudara..
Hadiah tu kira boleh kongsi lah tak gitu..heee
Kalau ch@.. menang tu kira macam teman menang jugak lah..
Bila nak terima hadiah tu..?
Sepatutnya yg dapat hadiah pertama tu..ialah teman tapi kak miza tersalah ambil..
Hadiah tu juga rezeki cik-auni tu..

ch@ said...

PakLan -> betul kata PakLan tu, rezeki cikAuni, tumpang tuah dia, alahai kite pun sekadar menyerikan keadaan je ;)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in