Terima Kasih

Wednesday, 17 March 2010


mereka-mereka yang terlibat secara langsung.

Ye, lama gila aku dah tinggalkan arena boling ni, huh! dulu pun tak selalu main, apatah lagi nak menunjukkan skill pada hari tersebut. hadoiii!

Tapi disebabkan free aje, boss bayar maka dengan suka hatinya aku turut menjointkan diri. Huhu! aku la champion 'longkang', aku lead. Aku menggunakan istilah main boling 'main-main aje' dengan sepenuhnya.

Tapi, aku rasa yang dapat banyak perhatian bukan aku, bukan kekawan opis aku, tapi...ini! ini budaklah yang paling teruja dan dicuit sana-sini. Aku jeles.

cik Auni yang buat hal sendiri, good! good!

interframe puas²

Terima kasih yang tak terhingga buat boss and 2nd boss. Lain kali belanja lagi eh. I sangat suka. Kejadian ini berlaku pada Isnin, 15hb Mac, jam 7ptg hingga 10ptg berlokasi di Burger King and Boling One Utama.

Terima kasih juga kepada mrAbi yang sudi menemani. Umi sayang sama mu abiErwandi :) ngehehe!

*** huh! puas hati aku dapat bergelak sakan, gelak puas², tenang hati. aku yang sudah kembang, hahaha! ***

10 pasang kaki:

LanaBulu said...

Mest happy kan..
bola boling tu pun utk dicampak pun..biarkan je...walaupun kelongkang..hee..

ch@ said...

PakLan -> i'm super happy PakLan

Miss Shida84 said...

samela ngn aku sha, baling bowling masuk dlm longkang.. ekekeke..

shakirah_kiyo said...

Salam cha... Btulllaaa.....cha dh makin kembang. Cmpare ngn pic yg mr abi & umi baju biru tuh... hahahahhaa.... Si auni tembam, cha pun ikut tembam... hauhauhauhaua.....

ch@ said...

cikShida -> hahaha itu la gunanya longkang dikiri dan kanan lane...

ch@ said...

kiraKiyo -> waaa...kena diet ni ;)

Nida said...

Cha.. klu AKAK LER, 10 kli baling sure 8 kli ke longkang..hehe

ch@ said...

kakNida -> 8kali longkang, 2kali tu strike kak, xpe, kira ok la...ini memanjang ke longkang :p

miss oren said...

semoga berbahagia

ch@ said...

miss oren -> amin...

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in