si penggoda

Monday, 22 March 2010

oleh kerana aku sudah ketiadaan wang mahu mengupah wartawan, maka aku sendiri yang pergi cari berita, dan apabila sudah tiada wang mencukupi maka, berita aku hanya di rumah. hahaha! aku telah mendapat berita menarik hati aku...

terlebih dahulu mari mengisi perut, ini salingan semasa main dipetang hari, biskut Milna berperisa original, tak nak yang setengah, mau sekeping yang besar, baru puas hati, makan sampai kenyang...

mmmmm...

jemput makan semua...

oooho tnPuteri, awak makan atas tilam ye, banyak comel wajah mu ye...


ha...ini la dia sesi menggoda, cet! tengokla tu aksi miang-miang comelnya...

mulanya dia main mainan dia sendiri, habis satu kotak mainan dia punggah. mulut bising, tak reti-reti penat. dah bosan dia dengan aku, dia pergi kat mrAbi plak.

ceh, buat-buat selamba je dia mengendeng kat mrAbi.

he'e dah pun terselit kat mrAbi, wah! wah! bukan main lagi ye...

kenapa dia menggoda mrAbi? huh, inilah jawapannya...hari riangnya bersama mrAbi. sangat over dia punya suka. lagi-lagi bila nampak aku bawak kamera. hah! cikAuni, cikAuni...

cikAuni sedang bermandi-manda, habis semua mainan dia masuk dalam besen tu, kalo boleh dia nak berenang didalamnya, huh! dasat sungguh!

*** hujung minggu di rumah sahaja, aku sangat suka ;) ***

6 pasang kaki:

LanaBulu said...

Alamak..ada awek mandi bogel...
hisss...nasib baik ada sensor///~~~~>>>>
ffuuuhh...

ch@ said...

PakLan -> cpt btl m'skodeng eh! ahahaha!

UnGu VioLet said...

comey sungguh si auni nie.. rasa mcm x sabar nak baby.. hik3..

ch@ said...

cikMar -> nnt buat kenduri blk sini ye ;) tak lama dah tu Mar :D

Nida said...

seronoknya dia dapat mandi...mandi lama2 ye Auni, kasi pening kepala mama nk bayar bil air nnti

ch@ said...

kakNida -> dia mandi lama ngn mrAbi je, ngn umi dia, jgn hrp la...sejuk. demam nanti.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in