separa sedar

Tuesday, 16 March 2010

Tu la, padah bergembira yang berlebih-lebih malam tadi- entry akan datang, tu yang rasa mata mau tertutup je ni. huh! awal pagi dah sewel. Aku sampai awal kat opis, sekolah cuti- jalan lengang. Maintain je 60km/j meter kreta aku, ngantuk wei! malas nak speed.

Sampai-sampai pintu opis tutup lagi, adei cikPA cuti lak hari ni, tunggu la insan yang datang membawa kunci emas. Nasib baik tak lama, datang pnGan bersama kunci emas.

'pintu ni tak kunci lor...' katanya tenang. Aku buat muka tak paham.
'pintu ni diorang tak kunci, u can touch and masuk lor' kata nya lagi menerangkan sambil touch tagnya. Baru aku sedar rupanya pintu opis aku tak kunci. Diorang hanya tutup lampu aje. Pergh! hampeh sehampeh-hampehnya. Aku menyalahkan diri sendiri. Ngape le bong-ok sangat aku ni, tak test tolak pintu tu ngn kaki dulu tengok berkunci ke tak- bukan tak penah pegang kunci opis.

Hish! sewel aku pagi ni.

*** bila badan dah letih, otak pun dah tak boleh nak berfikir dengan tenang, so jangan letihkan badan ye! ;) ***

4 pasang kaki:

Nida said...

laaa, awat jadi lagu tu... Pasni makan vitamin banyak2 takpun kasi minum air tonik banyak2, biar bertenaga, sihat dan kuat...hehe

ch@ said...

kakNida -> tak dapat vitamin semulajadi agaknya...upsss!!!

dkama said...

Tapi kalau otak kita yang penat badan pulak yang tak boleh bergerak dengan tenang... PEACE,,,

ch@ said...

enDkama -> hahaha so tenangkan la otak dan rehatkanla bdn, boleh gittu?

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in