maafkan aku

Tuesday, 30 March 2010

1stly, kekawan msjbox...msjbox ku telah expired, hahaha! nanti aku bayar le...huhu!

2ndly, lambat aku siapkan tag ni, biasala tu sibuk ngan kebun & ikan, menambah besar aquarium :)

actually, miss oren aku rasa macam dah penah buat tag ni, tapi...takpelah tuk nko yang aku minat aku dah sediakan semua jawapannya. harap nko puas hati :)

1. Adakah anda rasa HOT??? -> of cos la...i'm hot mama u!!!
2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!

3. Cerita pasal gambar?
-> saper la budak ni...aku suka je tengok dia hari² ;)
4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
-> 25hb Mac 2010, 8.30pm, mrAbi belanja ;)
5. Lagu terakhir anda dengar?
-> Ketahuan - Matta kat radio Era.
6. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
-> umi & kakak.
7. Tag lagi 8 org
-> 1)
kakNida 2) Hazen 3) PakLan 4) kakRetna 5) kiraKiyo 6) seliparChanteQ 7) Zila 8) bondaFaezzah
8. siapakah org no.1 kepada anda?
-> jauh di mata dekat di hati, mentor aku.
9. katakan sesuatu mengenai org no.5
-> gila-gila, masih study sibuk nak cari jodoh, huahua! larikkk!
10. no.3 ada hubungan dengan siapa?
-> dengan aku dengan orang nombor 1 skali ;)
11. bagaimana pula dengan no.4
-> hahaha makan-makan-makan, aku sangat suka. rajin update blog.
12. pesanan kepada orang no.6
-> kejap ada, kejap tak de...cam biskut.
13. kata2 cinta untuk orang no.2
-> cinta? takdok cinta tuk si driver bas ok ;)
14. adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
-> dorang satu opis
15. berikan 5 perkara yg anda tau tentang org yg mengtag anda
-> suka mengarut, suka oren, suka oren, suka oren dan suka oren, nguahaha.
16. persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
-> kaki ada empat dan ada ekor.
17. perasaan anda wat tag ni?
-> gembira sesangat sebab takde n3 nak update :)

*** habis dah? yang 8 orang tu tak paksa pun ye...maaf cik oren gue terlambat mau sudahi ini kije rumah ***

16 pasang kaki:

LanaBulu said...

ok tu..
dah maaf dah..apa yg patut..
kira halal...

ch@ said...

thanks PakLan ;)

dkama said...

ko pon sertai kerajaan oren gak...? luas jugak empayer si oren nih... PEACE...

shakirah_kiyo said...

Salam cha... Kirakiyo tu aku ke? hehehhe...Sbb link to diff address....Get confius je... KLu btul aku ade ke aku sbuk cr jodoh..hahahhahaha......Kmslam kt auni.

ch@ said...

kiraKiyo -> haha sorry la terlink salah, ahaha! dah btlkan dah ;) ok nnt i kiss her as ur salam ye ;)

ch@ said...

dkama -> hahaha aku rasa aku baru je joint lepas ko joint ;)

Nida said...

Hahaha... baru nak lari dah kena tag.. nanti akak siapkan ek wahai mentee ku..hehe

p/s: hadiah akak akan pos next week ek...

ch@ said...

kakNida -> hahaha tak kisah, buat time free time je ;) hehehe! tak sabar nak dapat present tu :D

miss oren said...

baguis anak murid cikgu buat keje rumah ni..cikgu bagi 2 bintang dan 2 bulan..hahaha

anisbeauty said...

jom singgah blog saya..boleh cuba perfect slim

Airizz said...

lerr.. apesal tak gi byr itu msjbox?? ceppaatttt!!! ngeh ngeh ngeh,,, :p

ch@ said...

missOren -> kite nak matahari cikgu...

ch@ said...

anisbeauty -> boleh naikkan berat badan tak?

ch@ said...

airizz -> kalo la bank tu sebelah opis, mmg dah byr dah ;)

Bond@ While@ said...

erk.. kena tag ke?? huhuhuhu.. bile nak buat ye.

ch@ said...

bondaWhilea -> hehehe tak kisah pun nak buat bila²

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in