gembira hatiku

Friday, 12 March 2010

Hatiku sungguh lega, aku sudah boleh senyum gembira sebab penantian sudah berakhir. PCku sudah laju seperti baru dibeli ;) semuanya serba baru, aku telah mendapat hakmilik PC ini aku punya seorang, no share-share.

Dah takde lagi mereka-mereka datang ke tempat aku untuk mengambil alih data atau meminjam CDWriter aku. Aku sudah selamat dari diganggu.

Aku boleh me'running' dan membuat kerja dengan lapang hati kerana semuanya pantas dan cergas, tidak perlu lagi menunggu sehingga boleh pergi ke tandas atau makan dan minum untuk membuka satu² tetingkap windows atau folder. hahaha! hatiku sungguh girang.

Aku tidak lagi merungut dan telah berubah menjadi lebih bersemangat untuk membuat kerja. hahaha! Cayalah...

yeah! format PC time...

*** terima kasih kerana memahami ;) ***



4 pasang kaki:

LanaBulu said...

Laju2 pun..jgn sampai pisang berbuah dua kali tau..
lihat2 beberepa tahun kemudian berabuk satu inch..heee
Auni pulak yg kena tolong sapukan...hhmm..

ch@ said...

PakLan -> eh! pisang berbuah 2 kali, untungla kite...ada rezeki ;p xpe, PakLan nnt dorang takde keje pulak ;)

Nida said...

ni yang Auni marah ni... laptop boleh beli... tv untuk auni buat main tak boleh bagi.....

ch@ said...

kakNida -> ehem-ehem, bila masa kite beli laptop? mrAbi pun pakai laptop gomen tau, tak mampu nak beli laptop ni, ahahaha!

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in