penangan cuti

Monday, 22 February 2010

hah tu le lama sangat cutinya, banyak sangat makannya sampaikan naik kerja pun dah tak ingat macam mana nak buat kerja. adoi! sebelum ni dia yg mengajar kita, tengok² akibat cuti panjang kite pulak yg mengajar dia.

bila ingat balik, klaka plak rasa. aku ni bukan la senior kat opis tu, suspen jap bila senior bertanya kerja yg dia sendiri pernah mengajar aku. adoiii!

pecah rekod gak bila aku hantar report terbanyak hari ni, gila ar...jenuh aku mengumpul segala data daripada org² yg dipertanggungjawabkan. seharian aku mengadap report tu, tepat waktu balik, report pun siap. hahaha!

tu la, org lain yg cuti bila naik cuti kerja menimbun, aku pun kena tempiasnya. dorang tak siapkan, melopongla aku, berganda lah lagi esoknya. wuhuuu!

yeyeye esok dinner, dinner terpaksa namanya, aku da kena sound tepek ngn bos kesayangan, adoi! mmg this year aku KENA menjointkan diri dlm segala xtvt kelab sukan coz last year, i'm new and pregnant. tambah² bos kesayangan jadik president, waaa...mmg aku kena kejarla jawabnya.

*** larat ke bos aku nak kejar aku? hehehe! ampun boss ***


5 pasang kaki:

kuina said...

biasa a tu.. bila org lain bercoti kita kena.. bila kita bercoti pula depa lak yg kena... hehehe
tp tak syiok oooo buat keja org... mody hilang.

ch@ said...

kuina -> tak suka tangguh kerja, tak bule berfoya-foya hehehe!

Nida said...

Adeiiii.. akak ni lagi ler dah setahun duk berenjoy tak bekerja.. nak tunggu lagi 2 tahun untuk mencutikan diri.. tak tahu ler nanti bila start ngajar balik, mesti terpinga2 macam mula2 posting dulu

LanaBulu said...

Bila dah ada peluang pi makan free tu apa lagi...pi lah..bukannya nak kena bayaq pun..cuma nya rasa leceh lah sikit bila dok makan dgn boss..tak boleh gelojoh macam dgn kawan2...tak rock laa..nanti..
tapi kalau boss tu buat malu2 kucing U bedal je buat muka toyer je...heee
itu pun kalau muka tak malu laa..heee
jgn sampai makan sehingga tak boleh tunduk dah lah..nanti nak panjat rumah nanti ..kena pakai bomba...hee
kesian..ummi Auni ni...
Selamat ber..dinner..ingat sama kita orang sama nooo..
Lihat juga menu kat sana tu ..kot2 ada mentarang ke..tapau sama ita ok...

ch@ said...

PakLan -> adoi PakLan, mana ada mentarang, tak suda² :) tak tenang la makan PakLan, asyik ingat abiAuni ngn cikAuni je. habis makan terus balik, duduk jauh ngn boss. dpt la gak belasah ketam, udang dll :)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in