malang menimpa

Thursday, 18 February 2010

malang datang bertimpa, ades! sila jangan datang lagi ok.

aku hantar cikAuni ke rumah pengasuh macam biasa, gi office as usual too, jalan lengang speed sampai tak sedar diri, nguahaha!

balik hari hujan, sangat lebat wooo, dah la tu, sepatutnya aku blah pukui 5.30pm akan tetapi cikMa ketakutan keseorangan maka dgn rela hati aku menunggu jam 6.00pm.

mrAbi tak kije, should be dia yg pergi amek cikAuni, akan tetapi aku mahu memberi mamaPengasuh cikAuni limau sempena tahun baru cina, so aku la yg akan pergi amek si cute tu. adoiiii!!! lift tua itu rosak lagi, waaa...memanjat la aku ke tingkat 14 tanpa prejudis di samping memandang benci kepada itu lift.

dah borak² panjang, aku blah blk, m'gigil kaki turun tangga tu, mujur lift blok aku tak buat hal, kot tak aku tipon soh mrAbi dukung bini dia ni manjat tingkat 11 plak. ades!

aku tido cepat, tak sempat nak jengah blog dan ikan juga kebun. muahahaha! cikAuni meragam nak kat aku je, pun aku dah tak larat nak layan, wawawa!

*** senget punya lift. briter ni smlm punya ***


6 pasang kaki:

miss oren said...

ha..tido la puas2 dulu

ch@ said...

miss oren -> wahahaha...nnt jadi mabuk tido.

LanaBulu said...

tak sempat nak berkebun atau tak nak berkebun tu ch@..??hee
p/s- mmg teman tabik sbb u boleh panjat sampai tingkat 14 tu...
Ok dah tabik spring dah ni..!!!

UnGu VioLet said...

alahai, siannye cha.. gigil lutut tue erk.. rehatlaaa..

ch@ said...

PakLan -> solute tak? 14tgkt. dh 2kali naik 28tgkt campur parking 2tgkt so jadi 32tgkt. woaaa...

ch@ said...

Mar -> hahaha, kali ni tak bwk cikAuni, so tak brape sakit la kakiku ini!

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in