aku menangis

Wednesday, 3 February 2010

sumber : image dari encik google

adudududuudduiii!!!

aku mmg tunggu kemuncak drama Rahsia Hati ni, walaupun aku bukan peminat tegar drama bersiri ini, ahaha... malas weih nak menunggu citer ni, aku tengok 1st episod and last. sebab ada si jajaka ensem ini la yg aku dok menunggu endingnya, tak kisah la happy or bad ending.

sumber : image dari encik google

dan baru je wajah wati (kump. elite tu) dah pun mengundang ayor mata aku. pergh! berkesan sampai ke hati, aku mmg suka dia berlakon. then, bilamana sahaja wajah aaron bersemuka, adoiii!!! makin banyak lak ayor mataku mengalir, tahap tersedu-sedu. aaaiisshh! macam sedih sangat je :p

citer ni, aku tatau happy or bad ending, ahahah! ye la. aku mana tengok bahagian tengahnya so aku simpulkan bad ending la sbb jejaka ini jatuh sakit. adei!!! part dia jatuh sakit tu, aku tak tahan weih, part tu la berjurai-jurai air mataku ini, ces! membazir pd bkn tmptnya. ahaha!

tapi sekali sekala aku menangis mcm tadi, best gak...terasa lapang minda dan emosi aku. bila last aku nangis eh??? seingat aku, masa 1st time tgk cik auni kot? ehehe!

*** sorry la, aku tak pandai nak ulas drama, so korang layan je la astro. nanti akan ada ulang tayang eh? daaa... ***


8 pasang kaki:

airizz said...

mane ntah msjbox nih.. nak tinggal jejak dah susah.. huhuh.. hai cik oni.. wow, dah pandai merangkak n duduk sendiri yer :)

LanaBulu said...

Jiwang jugak ch@ ni yee...
habis lah auni tu nanti..bila nengok emaknya nangis..mengalahkan dia ..hee
p/s-nanti auni hulurkan susu..hhmmm

nasier said...

salam..singgah jap..lama tak menjengah nih. Fuyooo..sentimental gak rupanya cik kak ni yer..?

Nida said...

Akak selalu menangis kalau tengok cerita yang sedih2 ni... cerita kartun yg sedih pun akak nangis.. kena duk pakat gelak ngan anak2 je ler

ch@ said...

airizz -> elok je msjbox kite ni...hehehe! dh jadik kombat.

ch@ said...

PakLan -> saya mmg sgt jiwang ye PakLan. hehehe! best gak tu cik auni hulur susu.

ch@ said...

nasier -> tu la...berkurun nak singgah! sentimental, yups!

ch@ said...

kNida -> ye kak, btl², boleh nangis tersedu-sedu, baca novel pun mcm tu...ahaha!

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in