peninggalan 2009

Saturday, 2 January 2010

entry pertama 2010, aku tak nak wish beria-ia sgt, sbb aku mmg tak suka menjelang tahun baru. sbb lagi umur aku akan bertambah lagi satu angka, adei this year i'm 26 already. tambah lagi 4 = 30. apa!!! 30thn...huhuhu! tapi aku tetap di gelar budak sekolah, waaaaa......

2009 adalah tahun yg meninggalkan kesan dan tanda seumur hidup aku, dan tanda itu akan aku bawa sepanjang kehidupan aku selepas ini. pergh! apa la tu agaknya kan?

semestinya la kesan pembedahan kelahiran cik auni, 2hb Julai 2009 akan aku kenang sampai akhir hayat. itulah kesan paling besar 2009, tarikh itu jugaklah yg menambah status aku dari isteri kepada umi. tarikh itu jugaklah yg merobah perjalanan hidup aku sehari-hari. tanpa cik auni aku pasti 2010 akan sama seperti tahun-tahun sebelumnya. cik auni penerang kehidupan seluruh keluarga aku. wah gittu!

apa aku harapkan pada 2010 adalah, semoga aku terus tabah dan sabar membesarkan cik auni, ergh budak ni makin lincah dan pantas, cepat je nak merajuk tapi dia juga seorang yg sangat peramah dan mesra, tak lupa juga pemalu dan teragak-agak bila pertama kali bersua muka. cik auni, harta paling berharga dalam hidup aku.

itu aje....hehehehe! so mari kita layan cik auni genap 6 bulan hari ini.

aku tatau nak cakap apa dah, bila dia buat muka cenggini!


mujur badan taff, kot tak mmg satu keje nak tarik dia dari bawah sofa tu...

tgk kaki dia, suka hati dia je naik atas rak tv tu...

*** aku harap 2011, adik kepada cik auni, cewah gittu....comel mcm cik auni jugak :) wiwit!!!***




6 pasang kaki:

miss oren said...

pembedahan?omaigod..tetibe je ngilu...hahaha

ch@ said...

hahaha ye pembedahan aka ceacer...(tah btl tah tidak ejaan ni) hahaha!

dir&fara said...

chomel nye auni tu!!!

ch@ said...

hehehe itu kami punya, both of u kena la cpt², mesti dpt lagiiiiii comel :)

mrmrsloverbox said...

alahai..cutenya baby nie..geramnya tengok..dah brapa bulan baby nie..

ch@ said...

hi mrmrsloverbox adoiii susah mau sebut :
trima kasih, dia mmg sgt cumel jgn kan kamu, kitorng umi ngn abinya pun sgt geram...dia sudah 6 bulan stengah :) nakal kan???

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in